Baskan Balaban Iki Mahallede Incelemede Bulundu

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Baskan Balaban, iki mahallede ihtiyaçlari belirleyerek vatandaslarin sorunlarini çözecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Baskan Balaban Iki Mahallede Incelemede Bulundu
Yunusemre Belediyesi iyilikseverlerinde destegini arkasina alarak, mahallelerin sorunlarina çözüm bulmak ve birçok projeyi hayata geçirmek için çalismalarini hizla sürdürüyor. Sorunlari yerinde inceleyip bölgede yasayan vatandaslar ile birlikte ihtiyaçlari belirleyen Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’in mahalle ziyaretlerinin duragi Barbaros ve Muradiye oldu. Bölgede teknik incelemelerin yapildigi ziyaretlerde Baskan Balaban’a Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Yusuf Ataç, Fen Isleri Müdürü Fuat Balci, Emlak ve Istimlak Müdürü Suat Yakupoglu eslik etti.

Barbaros Mahallesinde yasayan halkin kullanimi için güzel bir sosyal tesis insa edeceklerini belirten Baskan Balaban, iyilikseverler ile el ele vererek Yunusemreli vatandaslarin ihtiyaçlarini hizla gidereceklerini belirtti.



Muradiye’ye Sosyal Tesis, Taziye Evi ve Park yapilacak

Ilçenin en büyük mahallesi Muradiye’de ise yasanan sorunlarla ilgili fikir alisverisinde ve teknik incelemelerde bulunan Baskan Semih Balaban, Muradiye’nin en iyisini hak ettigini belirtti.

Baskan Balaban, konu ile ilgili olarak yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi; “Saha çalismalarimiz kapsaminda Barbaros ve Muradiye mahallelerimizde teknik incelemelerde bulunduk. Incelemelerimiz sonucunda mahallelerimizin ihtiyaçlarini hizla karsilayacagiz. Iyilikseverler ile el ele vererek Muradiye Mahallemize park, sosyal tesis ve taziye evi kazandiracagiz. Yunusemre Belediyesi halkin belediyesidir ve çözüm odakli belediyecilik anlayisi ile halkimiza hizmet edecegiz.”

Ziyaretlerde Baskan Balaban vatandaslar ve esnaf ile sohbet ederek talepleri dinledi.
Kaynak: İHA