Baskan Aras; 'Ögrenciler Için 1 TL'ye Düsürdügümüz Sefer Agini Genisletiyoruz'

Mugla Büyüksehir Belediye Meclisi Ahmet Aras ögrenciler için baslayan 1 TL uygulama sefer aginin genisletilecegini ve ilk UKOME’de merkezden Kötekli’ye giden hatlarinda bu kapsama dahil edileceginin müjdesini verdi.

Baskan Aras; 'Ögrenciler Için 1 TL'ye Düsürdügümüz Sefer Agini Genisletiyoruz'
Yeni daire baskanliklari kuruldu

Mugla Büyüksehir Belediye meclisinde yeni kurulan daire baskanliklari açiklandi. Büyüksehir bünyesinde Kadin ve Aile Hizmetleri, Dis Iliskiler, 1’inci, 2’inci, 3’üncü ve 4’üncü bölge daire baskanliklari kuruldu.

Baskan Aras’tan ögrencilere müjde

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras basin toplantisinda ayrica ögrencilere müjdeli bir haber verdi. Baskan Aras “Ögrencilerimizin magduriyetinin giderilmesi için il içerisinde kampüs, Yeniköy, Kötekli, Yurtlar yine merkez güzergâhlarda ögrencilerimize tasima ücretini 1 TL olarak belirledik. Ögrencilerimiz merkezde bu hizmetlerden yararlanacak. Diger ilçelerde yasayan tüm ögrencilerimiz için de ayni çalismayi sürdürüyoruz. Onu da hayata geçirmeyi planliyoruz” dedi.

Daire baskanliklarinin amaçlari hakkinda açiklamalarda bulunan Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras; “Büyüksehir Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi’miz yoktu. Kadinlarin temsiliyeti ve adil politikalar için bu daireye ihtiyacimiz vardi. Mugla turizm potansiyeli yüksek, uluslararasi camia ile iç içe olan bir kent. Bu yüzden bir Dis isleri dairesi baskanliginin olmasi gerektigine inaniyoruz. Dünya kenti Mugla iddiamiz var. Turizm potansiyelimizin arttirilmasi için uluslararasi çalismalarimiz olacak. Özellikle MUSKI’nin yapacagi yatirimlarin büyük bir bölümünü dis kaynaklardan saglamayi düsünüyoruz. Tüm bunlarin yönetilmesi, iliskilerin sürdürülmesi ve gelistirilmesi için Dis Iliskiler Dairesi Baskanligi kurduk” dedi.

Baskan Aras, ilçelerde hizmetlerin daha hizli ve verimli olmasi için 1’inci, 2’inci, 3’üncü ve 4’üncü daire baskanliklari kuruldugunu açikladi.

Kaynak: İHA