Kars Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

Kars’ta 2024 yilinin 2’inci Koordinasyon Kurulu Toplantisi Vali Ziya Polat Baskanligi’nda yapildi.

Kars Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi
Kars’ta 2024 yilinin ikinci Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Vali Ziya Polat baskanliginda gerçeklestirildi.

Gazi Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya, Belediye Baskani Ötüken Senger, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan, Il Planlama ve Koordinasyon Müdürü Kaan Bayrambey, kaymakamlar ve kurum müdürleri katildi.

Il genelinde 2023 yilinda yapilan ve 2024 yilinda yapilacak olan yatirimlarin masaya yatirildigi toplantida, açilis konusan Vali Ziya Polat, "Her kurumdan ve her ilçeden proje istiyoruz. Ama proje yapmak için proje yapilmayacak insanimiza dokunan ve onlarin hayatlarini kolaylastiracak projeler yapilacak. Bosta bulunan kurum binalari varsa buna ihtiyaci olan hangi kurumumuzun talep ederse ona verilecektir. Beraber çalisiyoruz, sevdamiz ve gayemiz Karsliya hizmet etmektir” dedi.

Kentte devam eden projelerin bir an önce bitirilmesi talimatini veren Polat, "13 sektörde 179 projemiz devam ediyor. Toplam proje tutari, 29 milyar 937 milyon 28 lira 179 kurustur. Önceki yillar harcamasi 2.8 milyar, yil ödenegimiz 1.8 milyardir. Yatirimlarin ilimize hayirli olmasini diliyorum. Tüm kurum ve kuruluslarimizda ilimize arti deger katacak projeler yapmasini, devam eden projelerin de bir an önce bitirilmesiyle ilgili çalisma yapmasini rica ediyoruz. Tekrar 2024 yilinin ilimizde hayirli olmasini diliyorum" diye konustu.

Koordinasyon Kurulu Toplantisi daha sonra kurum müdürlerinin sunum ve yatirimlari hakkinda bilgi vermesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA