Vali Ergün, Bayram Arifesinde Trafik Denetimine Katildi

Usak Valisi Turan Ergün, trafik denetimlerine katilarak, iftar saatinde seyahat eden vatandaslara iftarlik kumanya dagitti.

Vali Ergün, Bayram Arifesinde Trafik Denetimine Katildi
Ankara-Usak kara yolundaki trafik denetimin katilan Usak Valisi Turan Ergün’ün yani sira Usak Il Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve Usak Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Fahri Semiz’de katildi.

Vali Ergün, sürücülere trafik kurallarina uymalari konusunda uyarilarda bulunarak, bayramlarini tebrik ederken, iftar saatinde seyahat eden vatandaslara iftarlik kumanya dagitti.

Burada Yasam Tüneli’nde gazetecilere açiklamalarda bulunan Ergün, Usak Il Emniyet Müdürlügü ve Usak Il Jandarma Komutanligi’na bagli ekiplerin Mart ayina iliskin güncel asayis verileri hakkinda açiklamalarda bulundu.

Tüm vatandaslara trafik kurallarina uymalari konusunda çagrida bulunan Vali Ergün, Pazar günü D-300 kara yolunda trafik yogunlugu olusmasini beklediklerini belirterek, “Hem bayram tatili, hem egitim ögretim yilinin kisa ara tatili ayni döneme denk geldigi için dönüs yolunda önemli bir yogunluk olacagini hesapliyoruz. Bu sebeple özellikle Izmir-Ankara yolunun, Izmir’den Ankara istikametine tek yönlü olmak üzere 14 Nisan Pazar Günü 05.00’dan, 15 Nisan Pazartesi günü 05.00’a kadar kamyon, çekici ve tanker cinsi araçlarin seyrine yasaklamis bulunuyoruz. Bu tabi Izmir’den Ankara’ya kadar geçerli bir yasak. Diger iller kendi il sinirlari içerisindeki yasaklamalari aldiklari için ya da alacaklari için biz sadece Usak ile ilgili kisimlarini burada ifade ediyoruz.” dedi.

Vali Ergün sözlerine herkesin Ramazan Bayrami’ni kutlayarak, vatandaslarin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için tüm tedbirlerin alindigi belirterek, Ramazan Bayrami boyunca 81 uygulama noktasinda 295 ekip ve 1202 personelin görev alacagini aktardi. Öte yandan Vali Ergün açiklamalarinin ardindan uygulama noktasinda görevli polislerle iftar yapti.
Kaynak: İHA