Düzce'de 3 Ayri Kazada Açiklamasi 2 Ölü, 4 Yarali

Düzce’de 3 ayri bölgede meydana gelen kazalarda 2 kisi öldü, 4 kisi yaralandi.

Düzce’nin Yigilca, Çilimli ve merkez ilçelerinde meydana gelen 3 ayri trafik kazasinda 2 kisi hayatini kaybetti, 4 kisi yaralandi. Ilk kaza, Akçakoca D-655 karayolu üzerinde meydana geldi. Endüstri Meslek Lisesi önünde bulunan üst geçidi kullanmayarak karsi seride geçmeye çalisan Ayse Sen’e (54), M.K. idaresindeki 81 ADE 757 plakali motosiklet çarpti. Çarpismanin etkisi ile hem sürücü hem yaya savruldu. Kazada yaralilar ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Agir yaralanan Ayse Sen hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

ATV sarampole uçtu: 1 ölü, 1 yarali

Ikinci kaza ise Çilimli ilçesine bagli Yukarikaraköy ile Karaçörtlen köyleri arasinda meydana geldi. Halil I.D. idaresindeki ATV, sürücüsünün direksiyon hakimiyerini kaybetmesi sonucu sarampole uçtu. Taklalar atarak sarampole uçan ATV’nin sürücüsü Halil I.D. agir yarali olarak hastaneye kaldirilirken, arkasinda yolcu olarak bulunan Fatih Aydin uçuruma uçan ATV’nin altinda kalarak hayatini kaybetti. Fatih Aydin itfaiye ekiplerinin çalismasi ile çikarilarak morga kaldirildi.

Patpat devrildi: 2 yarali

Üçüncü kaza ise Yigilca Karakas köyünde meydana geldi. Alinan bilgilere göre Önder A. idaresindeki patpat sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile devrildi. Patpat sürücüsü Önder A. ve yaninda yolcu olarak bulunan Nilüfer A. yaralanarak ambulanslarla hastaneye kaldirildi.

Düzce’de 2 kisi hayatini kaybettigi, 4 kisinin yaralandigi kazalarla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA