Marmaris Su Sporlari Kooperatifi Ilçe Protokolü Ile Iftarda Bulustu

Yaz mevsiminin ve yaz tatilinin en güzel aktivitelerinin yapildigi ilçedeki su sporlari merkezlerini tek çatida bulusturan Marmaris Su Sporlari Kooperatifi yönetim kurulu ilçe protokolü ile iftarda bulustu.

Marmaris Su Sporlari Kooperatifi Ilçe Protokolü Ile Iftarda Bulustu


Su Sporlari Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tunç, "2024 yaz sezonu baslamis bulunmaktadir. Yaz sezonu öncesinde Marmaris Su Sporlari Kooperatifi olarak bölgemizin mülkiye amiri, sayin komutanlarimiz, belediye baskanimiz ve diger idari amirlerimizi bir iftar yemegine davet ettik. Bu vesile ile Ramazan ayinin sonlanmasiyla Ramazan bayraminin tüm Islam alemine ve Türkiye vatandaslarina hayirli ugurlu olmasini diliyoruz. 2024 yaz sezonu basladi ve su sporlari faaliyetleri de su an harekete geçmis bulunmaktadir. Türkiye’nin her tarafinda turizm bölgesinde bu faaliyetlerimizi canlandirdik ve tüm halkimizi Marmaris’e bekliyoruz. Ülkemiz için hayirli olmasini diliyoruz” sözleri ile tüm hazirliklarin tamam oldugunu yerli ve yabanci misafirleri Marmaris’e beklediklerini ifade etti.



Marmaris Yat Limaninda düzenlenen iftar davetine Marmaris Kaymakami Nurulllah Kaya, Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, Aksaz Deniz Üs komutani Tugamiral Neslim Eski, Güney Ege Grup Komutani Tugamiral Yusuf Akgün, Ilçe Jandarma Komutani Yarbay Murat çam, Güney Ege sahil Güvenlik komutani Yarbay Akin Coskunlar, Ilçe Liman Baskani Eray Aykanat, Marmaris Su Sporlari Kooperatif Baskani Mehmet Yildiz ve su sporlari yönetim kurulu üyeleri katilim sagladi.
Kaynak: İHA