Kütahya'nin Yeni Belediye Baskani Eyüp Kahveci Mazbatasini Aldi

Kütahya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden katildigi seçimleri kazanan Eyüp Kahveci mazbatasini aldi.

Kütahya'nin Yeni Belediye Baskani Eyüp Kahveci Mazbatasini Aldi
Kütahya’da belediye baskanligi seçimlerini kazanan Eyüp Kahveci, Merkez Ilçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasini aldiktan sonra vatandaslarla Kütahya Adliyesi’nden belediye binasina kadar bayraklar ve sloganlar esliginde yürüdü. Devir teslim töreninde MHP’li Baskan Alim Isik’in makaminda bulunmadigi görüldü.

Resmen göreve baslamasinin ardindan konusma yapan Belediye Baskani Eyüp Kahveci, "40 bin 739 oy ve 571 farkla bu sabah seçim sonucu tescillenmistir. Kütahya’miza hayirli olsun" dedi.

Kütahya Belediyesi önünde de açiklama yapan Kahveci, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyeciligi Kütahya’ya getirilecek. Kütahya bize çok güzel mesajlar verdi. Kütahya bize dedi ki, ’Kütahya’da kavga yapmayin. Kütahya’da refahi, barisi, ekonomik iyilesmeyi saglayin. Kurumlarla isbirligi içinde Kütahya’yi dönüstürün. Bir Eskisehir olma yolunda bizi ilerletin, sizden bunu bekliyoruz’ dedi" diye konustu.

Halkin istek ve beklentilerine uygun hareket edeceklerini söyleyen Kahveci, "Burada herhangi bir sekilde politika ve siyaset üretmeyecegiz. Hiçbir çalisanimizin da, hiçbir belediye mensubunun da müdürleri ve baskan yardimcilari dahil olmak üzere ve ben de buna baskan olarak dahil olmak üzere hiçbir konuda siyaset yapmayacagiz ve yaptirmayacagiz. Yapana da asla müsaade etmeyecegiz" ifadelerini kullandi.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayi Eyüp Kahveci 40 bin 739, MHP adayi Alim Isik 40 bin 16 ve AK Parti adayi Kamil Saraçoglu da 38 bin 146 oy almisti.
Kaynak: İHA