Bursa'da Çarsilarda Bayram Yogunlugu Yasandi

Bursa’da Ramazan Bayrami’na sayili günler kala çarsilarda yogunluk yasandi. Iftar sonrasi da yogunluk devam ederken, zabita ekipleri denetimler sirasinda seyyar saticilara uyarida bulununca arbede yasandi. O anlar kameraya yansirken, tansiyonu polis ekipleri düsürdü.

Bursa'da Çarsilarda Bayram Yogunlugu Yasandi
Hafta sonu bayram alisverisine çikan vatandaslar, Kapali Çarsi’nin bulundugu Cumhuriyet Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda yogunluk olusturdu. Sehir merkezinde araç trafigi de dikkat çekti. Alisveris yapan vatandaslar, "Bayram öncesi alisveris yapalim istedik. Burada panayir kalabaligi var. Özellikle iftar sonrasi burasi çok kalabalik oluyor. Fiyatlar da çarsida ucuz" dediler. Çarsi merkezindeki yogunluk havadan da görüntülendi.

Öte yandan, zabita ekipleri ilçede yaptiklari denetimlerde Cumhuriyet Caddesi’ndeki seyyar saticilara pazar yerine geçmeleri konusunda uyarida bulundu. Uyarilar sonrasi tezgahlarini toplatmak istemeyen seyyar saticilar ve zabita memurlari arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesiyle zabita ekipleri ve seyyar saticilar arasinda arbede yasandi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle tansiyon düserken, iftar sonrasi çarsi merkezindeki yogunluk havadan da görüntülendi.
Kaynak: İHA