Baskan Kozay, Belediye Personeli Ile Bayramlasti

31 Mart’ta gerçeklestirilen yerel seçimlerde Çukurova Belediye Baskani seçilen Emrah Kozay, dokuz günlük bayram tatili öncesinde belediye çalisanlariyla tanisma ve bayramlasma töreninde bir araya geldi.

Baskan Kozay, Belediye Personeli Ile Bayramlasti
Mesai arkadaslarinin bayramini kutlayan Kozay, Çukurova’yi adina yakisan bir kent haline getireceklerini belirterek, “Bu hedefe dogru hep birlikte yürüyecegiz. Belediyemizin hizmet kalitesini artirarak kentimizdeki yasam kalitesini de yükseltecegiz” dedi.

Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen tanisma ve bayramlasma töreni yogun katilimla ve büyük bir coskuyla gerçeklestirildi.

CHP Çukurova Ilçe Baskani Ümit Arif Özsoy ve meclis üyelerinin de katildigi törende Baskan Kozay, çalisanlari tarafindan alkislarla karsilandi. Çukurova halkina bugüne dek verilen hizmetlerde emegi geçen herkese tesekkür eden Baskan Kozay, önümüzdeki bes yillik dönemde Çukurova’da fark olusturan hizmetlerin hayata geçirileceginin altini çizdi. Kozay, “Çukurova’mizi daha çagdas, daha yasanabilir bir kent haline hep birlikte getirecegiz. Verdigimiz tüm hizmetlerin niteligini artiracagiz. Belediyemizden hizmet almaya gelen her yurttasimizin buradan memnuniyetle ayrilmasini saglayacagiz. Hepimizin eksikleri olabilir ama bu eksiklikleri birlikte alacagimiz egitimlerle tamamlayip, daha donanimli bireyler olarak halkimiza hizmet edecegiz” diye konustu.

Belediye bünyesinde görev yapan herkesin sorumluluklarinin bilincinde olarak, kamu hizmetine uygun bir sekilde çalismasi gerektiginin altini çizen Baskan Kozay, personelinin Ramazan Bayramini da kutladi. Baskan Kozay ve meclis üyeleri daha sonra belediye çalisanlariyla tek tek bayramlasti.
Kaynak: İHA