Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun Mazbatasini Aldi

Sultangazi’de yeniden belediye baskani seçilen Abdurrahman Dursun, mazbatasini aldi.

Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun Mazbatasini Aldi
5 yillik görevini geride birakan Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, 31 Mart Yerel Seçimlerinde bir kez daha belediye baskani seçildi. Sultangazi Belediyesi Etkinlik Salonu’nda Belediye Baskani Abdurrahman Dursun için mazbata töreni düzenlendi.

Belediye Baskani Abdurrahman Dursun ve meclis üyelerine mazbatalari takdim edildi. Baskan Dursun’u ailesi de yalniz birakmadi.

“Bir kez daha bu kutlu görevi devralmanin mutlulugu ve heyecanini yasiyoruz"

Törende konusan Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, “Bir kez daha bu kutlu görevi devralmanin mutlulugu ve heyecanini yasiyoruz. Sultangazimize hizmet etmek bizler için bir onurdur. Görevde oldugumuz süre boyunca her kesime esit hizmet ulastirmak için çabalayacagiz. Sultangazi’yi Sultan Sehir hedefine ulastiracagiz. Komsularimizin destegiyle baslattigimiz hizmet yolculugumuzu ayni azim ve kararlilikla sürdürecegiz. Daha önceki dönemde oldugu gibi söz verdigimiz hizmetlerden çok daha fazlasini ilçemize kazandirmak için gece gündüz demeden çalisacagiz. Yeni dönemimiz tüm Sultangazimize hayirli ugurlu olsun. Bizleri bu göreve layik gören komsularimiza bir kez daha tesekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kaynak: İHA