Ikinci Kez Seçilen Sükrü Basdegirmen Mazbatasini Aldi

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ikinci kez kazandigi seçimlerin ardindan yeni dönem mazbatasini aldi.

Ikinci Kez Seçilen Sükrü Basdegirmen Mazbatasini Aldi
Mazbata töreninde konusan Sükrü Basdegirmen, "Rabbim nasip etti sizlerin de destegiyle vazife tekrardan bizlere tevdi edildi. Bunun ne kadar anlamli gurur ve onur verici oldugunun bilincindeyim. Bunun sorumlulugunun üst seviyede oldugunu biliyorum vermis oldugunuz oylar mutlaka karsiligini bulacaktir” dedi.



"Türkiye’de oyunu en çok artiran sehir Isparta"

Türkiye’de sadece Isparta’da bir önceki dönemde aldigi oydan daha fazla oy olarak göreve gelen bir belediye oldugunu söyleyen Basdegirmen gurur duydugunu belirtti.

Basdegirmen, "Isparta’miza çok daha güzel çok daha fazla hizmetleri sunabilecegimiz inancindayim. Her seyin daha iyisini yapabilmek ve ülkemizde bu yarisin en önünde olmak bizler için çok önemliydi. Oy versin vermesin vatandaslarimizin bu güveninizi bosa çikarmayacagim. Hepsinin taleplerini bugüne kadar nasil geldiyse bundan sonra da yaparak devam ettirecegiz. Rabbim bize bu görevi nasip ettiyse o nasibi en iyi sekilde sonuna kadar hak, hukuk, adalet içerisinde hiç kimsenin hakkini baskasina geçirmeden, belediyemizin hakkini da kimseye yedirmeden bu görevi yaparak tüm insanlarimizin hizmet alabilecegi sekilde hem vaktimizi, hem de nakdimize harcamaya devam edecegiz” açiklamalarinda bulundu.
Kaynak: İHA