Binlerce Balikesirli Baskan Akin'in Misafiri Oldu

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, Zagnos Pasa Camisi Meydani’nda düzenledigi iftar yemegi ve Kadir Gecesi programinda on binlerce Balikesirliyle bir araya gelerek sevgi seliyle karsilandi. Programda konusan Baskan Akin “Balikesir benim ailem. Bu ailenin hayirli evladi olmaktan baska hiçbir istegim yok” dedi.

Binlerce Balikesirli Baskan Akin'in Misafiri Oldu
Balikesir’de on binler, Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin’in Zagnos Pasa Camisi Meydani’nda düzenledigi iftar yemegi ve Kadir Gecesi programinda bulustu. Görevi devralmasinin ardindan hizli bir tempoyla hem personelini hem de hemsehrilerini ziyaret ederek tesekkür eden Baskan Ahmet Akin, Ramazan ayinin incisi Kadir Gecesi’nde en sevdikleriyle ‘Balikesir Ailesi’ ile iftar sofrasinda bir araya geldi. 7’den 77’ye meydani dolduran vatandaslar, Baskan Ahmet Akin’a büyük ilgi gösterdi. Hiçbir vatandasi kirmadan isteyen herkesle fotograf çekilen, sohbet eden Baskan Ahmet Akin da tüm hemsehrileriyle yakindan ilgilendi.

‘Size mahcup olmayacagiz’

Programda vatandaslara seslenen Baskan Ahmet Akin, tüm hemsehrilerinin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayarak su ifadelere yer verdi:

“Allah’ima binlerce kez sükürler olsun. Bundan bir hafta öncesine kadar dedim ki ‘Insallah, bir hafta sonra bulusuruz.’ Hepinizden Allah razi olsun. Simdiden bütün herkesin, hemsehrilerimin Ramazan Bayrami’ni kutluyorum. Allah; birligimizi, beraberligimizi eksik etmesin. Insallah; saglikla, mutlulukla, huzurla nice bayramlara hep birlikte kavusalim. Degerli hemsehrilerim, hiç merak etmeyin; Balikesir’imizi yildiz gibi parlatmak için, Balikesir’imizin hakkini, Balikesirlilere iade etmek için, hemsehrilerimin, dul ve yetimlerimiz için, dogmamis çocuklarimizin hakkini iade etmek için sizlere tesekkür ederim bana destek verdiniz. Allah razi olsun, size mahcup olmayacagiz. Her zaman söyledim. Balikesir benim ailem dedim. Cenab-i Allah benim sahidimdir; bu ailenin hayirli evladi olmaktan baska hiçbir istegim yok. Hayir duanizi eksik etmeyin. Kandiliniz mübarek olsun. Simdiden bayraminizi kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA