Gençler Bu Organizasyonla Üniversite Ve Meslekleri Taniyacak

Inegöl Kaymakamligi ve Inegöl Belediyesi is birliginde 16-17 Nisan tarihlerinde 6. Inegöl Üniversite ve Meslek Tanitim Günleri düzenlenecek. Bu organizasyonla gençler hem ülkenin farkli bölgelerindeki üniversiteleri hem de meslekleri taniyip kendileri için en dogru tercihi yapabilme adina fikir sahibi olacak.

Gençler Bu Organizasyonla Üniversite Ve Meslekleri Taniyacak
Gençlerin hayatinin önemli adimlarindan biri olan üniversite ve meslek tercihi konusunda en dogru kararlari verebilmeleri, gelecek adina zaman kaybetmeden dogru seçimler yapabilmeleri adina Inegöl Kaymakamligi ile Inegöl Belediyesi is birliginde her yil geleneksel olarak gerçeklestirilen Üniversite ve Meslek Tanitim Günleri, bu yil 6’nci kez düzenlenecek. Gençlere isik tutmak adina yapilacak organizasyonda, çesitli üniversiteler ve meslek gruplari kurulacak stantlarda tanitimlarini yapacaklar.

16-17 Nisan tarihlerinde 2 gün boyunca Hikmet Sahin Kültür Parki içerisinde bulunan Belediye Kapali Spor Salonunda yapilacak Üniversite ve Meslek Tanitim Günleri etkinligi, 10.00-18.00 saatleri arasinda misafirlerini agirlayacak. 2 günlük sürede basta 11 ve 12. sinif olmak üzere ögrenciler stantlari ziyaret ederek üniversiteleri ve bölümleri taniyip meslekler hakkinda bilgi sahibi olacaklar.

Üniversite ve Meslek Tanitim Günleri etkinligine iliskin açiklama yapan Belediye Baskani Alper Taban, gençlere ve onlarin gelecegine önem verdiklerini söyledi.

Her ailenin çocuguna en iyi egitimi aldirabilmek gibi bir hedefi oldugunu kaydeden Taban, “Egitim kadar ögrencilerimizin ilgi alanlari, yetenekleri ve bireysel hedefleri de önemli. Bu noktada biz Inegöl Belediyesi olarak her alanda oldugu gibi gençlerimizin en önemli tercihlerini yaptiklari dönemde de yanlarinda olmak istiyoruz. Kaymakamligimizla is birligi halinde bu yil 6’ncisini düzenleyecegimiz Üniversite ve Meslek Tanitim Günleriyle ögrencilerimizin en dogru kararlari vermelerine yardimci olmak istiyoruz. Faydali olacagina inandigimiz organizasyona 11 ve 12. Sinif ögrencilerimiz basta olmak üzere tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA