Gemlik Belediye Baskani Deviren Makam Kapisini Söktü

Gemlik Belediye Baskani seçilen ve seçildigi gün parti rozetini çikaran Sükrü Deviren, makam kapisini söktü.

Gemlik Belediye Baskani Deviren Makam Kapisini Söktü
Ilk ziyaretini Milli Egitim Müdürlügü’ne yapan Sükrü Deviren, tebrik için çiçek yerine ihtiyaç sahiplerine erzak paketi istedi.

Son olarak Gemlik Belediyesi’nin makam kapisini söken Deviren, “Oda kapimizi sökecegiz ve artik açik bir kapimiz olacak. Vatandas gelip içeride ne oluyor, baskan içeride mi diye bakmayacak” dedi.

Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, “Herkesin "Gemlik Belediye Baskanligi" dedigi ama bizim "Gemlik Hizmetkarligi" dedigimiz bu yolculuga baslarken sunu söyledik. Biz seffaf, halkçi, hesap verebilir ve ilkeli bir belediyecilik anlayisiyla göreve baslayacagiz. Ilk sözümüzü tuttuk Milli Egitime Müdürlügümüze ugradik. Yine çiçek istemedik, bu kutsal ayin ruhuna uygun olarak vatandaslarimiza erzak verilmesi konusunda vatandaslarimizdan bu talepte bulunuyoruz. Çünkü halk markette raflarin bosaldigini gördük. Bu çok kiymetli ve önemliydi. Bugün üçüncü sözümüzü tutuyoruz. Oda kapimizi sökecegiz ve artik açik bir kapimiz olacak. Vatandas gelip içeride ne oluyor, baskan içeride mi diye bakmayacak. Buradaki arkadaslarimizdan izin alip içeriye girebilecek ve sözümüzü tutmaya geldik” dedi.

Konusmasinin ardindan is güvenliginin önemine de vurgu yapan Deviren, makam kapisini kendi elleriyle söktü.
Kaynak: İHA