Ziraat Odasi Baskanlarindan Baskan Büyükkiliç'a Hizmet Tesekkürü

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç; Kayseri Ziraat Odalari Il Koordinasyon Kurulu ve Kocasinan Ziraat Odasi Baskani Abdulkadir Günes ile ilçe ziraat odasi baskanlarini makaminda misafir etti.

Ziraat Odasi Baskanlarindan Baskan Büyükkiliç'a Hizmet Tesekkürü
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Ziraat Odalari Il Koordinasyon Kurulu ve Kocasinan Ziraat Odasi Baskani Abdulkadir Günes ile Felahiye Ziraat Odasi Baskani Mustafa Coskun, Yahyali Ziraat Odasi Baskani Hüseyin Genç, Sarioglan Ziraat Odasi Baskani Fevzi Özer, Yesilhisar Ziraat Odasi Baskani Murat Demirel, Incesu Ziraat Odasi Baskani Yasar Karaçavus ve Akkisla Ziraat Odasi Baskani Gazi Topal ile birlikte çiftçi temsilcilerini baskanlik toplanti salonunda kabul etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Büyükkiliç, “Degerli baskanimiza, oda baskanlarimiza hos geldiniz diyor, her zamanki samimi, çiftçi dostu bakis açilari ve yaklasimlarindan dolayi kendilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Büyükkiliç, bundan sonraki süreçte de daha güzel çalismalar yürüteceklerini kaydederek; "Bundan sonraki dönemde de daha güzel çalismalari istisare ederek, projelendirerek yürütecegimizi ifade ediyoruz. Cenab-i Allah sizden razi olsun. Insallah yaptiginiz çalismalar bereketli olsun” diye konustu.

2024 Yerel Seçimleri’nde milletin iradesi ile yeniden Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Dr. Memduh Büyükkiliç’a hayirli olsun dileklerini ileten Kayseri Ziraat Odalari Il Koordinasyon Kurulu ve Kocasinan Ziraat Odasi Baskani Abdulkadir Günes de “Yeniden seçilmenizden dolayi hayirli olsun ziyaretimiz gerçeklesti. Basarilar dileriz” dedi.

Günes, Baskan Büyükkiliç’a ve ekibine çiftçilere verdigi destekten dolayi tesekkür ederek, 5 yildir birlikte çalisiyoruz. Kirsalda tabi ki yapilamayan islerimiz az, yapilan isler çok. Allah razi olsun tohum dagittin, ekipman verdin, biz ekipten memnunuz. Özellikle bu sene 300 ton nohut tohumu verdiniz ilçelerimize. Allah razi olsun, tesekkür ederiz. Duran Bey, içme sularina yardimci oluyor, sivatlara yardimci oluyor. Nurettin Bey, arazi yollarimiza basladik. Basarilar diliyoruz. Çalismalarinizdan dolayi, bize vermis oldugunuz desteklerden dolayi tesekkür ederiz. 5 yil daha birlikteyiz, 5 yil daha hizmet edecegiz. Çiftçimize hizmet ediyoruz, kirsala hizmet ediyoruz, Allah razi olsun” seklinde konustu.

Sicak ve samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette, Ziraat Odasi baskanlari, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden Büyüksehir Belediye Baskani seçilmesinden dolayi ‘hayirli olsun’ temennisinde bulundular.

Ziyarette Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mustafa Türkmen ile Tarimsal Hizmetler Daire Baskani Duran Safranti ve Kirsal Hizmetler Daire Baskani Nurettin Kocabay da hazir bulunurken, ziyaretin sonunda Baskan Büyükkiliç’a, çiftçiler adina tarim ve hayvancilik alaninda desteklerinden dolayi tesekkür plaketi takdim edildi.
Kaynak: İHA