Yazar Erhan Aslan'dan EGIAD'da 'Elif'in Yolculugu' Söylesisi

EGIAD Üyesi ve "Elifin Yolculugu" kitabinin yazari Erhan Aslan’in katilimiyla gerçeklesen söyleside, insanin evrensel yasam yolculugu üzerine degerlendirmeler yapildi.

Yazar Erhan Aslan'dan EGIAD'da 'Elif'in Yolculugu' Söylesisi
EGIAD Üyesi ve Elifin Yolculugu Kitabi’nin Yazari Erhan Aslan’in katildigi söylesi EGIAD merkezinde gerçeklesti. Hayata iliskin sorgulanan, insana dair pek çok konunun ele alindigi etkinlikte, Insanin evrensel yasam yolculugunu derinlemesine kesfetmek üzere önemli sorulara yanit arandi.

1971 Izmir dogumlu ve elektronik mühendisi olan Aslan, 2000 yilindan bu yana e-Çözüm Bilisim‘de Genel Müdür olarak görev yapiyor. 2013 yilindan bu yana Silva Metodu, Kisisel Gelisim Teknikleri, Bilinç ve Bilinçdisi gibi kavramlar üzerine çalismalar yürüten ve 2019 yilinda Silva Metodu yetkili egitmeni olan Aslan, “Benim için muazzam bir yolculuktu. Simdi, deneyimlerimi dostlarla paylasarak yasam amacima hizmet etme zamani.” dedi.

Tekâmülün bilincin evrimlesmesi ve yüksek benle hizlanmasi oldugunun altini çizen Aslan, "Bilgiye sahip olmakla idrake sahip olmak arasindaki derin boslugun karsilanmasi, ne koyu bir inançla bir sisteme tutunmaktan, ne de onlari yok saymaktan geçiyor. Insanliga bu konuda en çok yol gösteren kaynaklar inanç sistemleri olmustur. En ilkel seviyelerden, semavi dinlere kadar insanlik kadar eski olan bu manevi ve sosyal kilavuzlarin birçogu hali hazirda da referans olma özelligini sürdürmektedirler." dedi.

Erhan Aslan, dünyanin tekâmül okulu oldugunu, bilinçli farkindalik ve idrak yolunda ilerlemenin önemine degindi.
Kaynak: İHA