Turkcell 30. Yilinda GB'lari Ikiye Katliyor

Turkcell, mayis kampanyasini duyurdu. Mayis ayi boyunca tüm Turkcell’lilerin ve yeni Turkcell müsterilerinin paketlerindeki GB’larin ikiye katlanacagi açiklandi.

Turkcell 30. Yilinda GB'lari Ikiye Katliyor


Turkcell, 30. yildönümünü kutlamaya devam ediyor. Operatör hem mevcut müsteriler hem de yeni katilan müsteriler için yeni bir kampanyayi hayata geçirdigini duyurdu. Mayis ayinda baslayan kampanya kapsaminda tüm Turkcell’lilerin ve Turkcell’e yeni gelecek müsterilerin paketlerindeki GB, SMS ve dakikalar ikiye katlaniyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Turkcell’in 30. yilina özel sundugu bu ilk sürpriz ile Turkcell’liler paketlerindeki GB, SMS ve dakikalarini iki katina çikararak daha fazla iletisim imkanina kavusuyor. Turkcell’liler kampanyaya Turkcell uygulamasi Hediye Havuzu sekmesinden, Turkcell Iletisim Merkezi ve Turkcell Müsteri Hizmetleri araciligi ile ya da 30. YIL yazip 2200’a SMS göndererek katilim talebinde bulunabilecekler. Katilim talebi sonrasi talep sonucu SMS ile kullanicilara iletilecek. GB’larin ikiye katlanmasiyla operatör, kullanicilarina dijital dünyayi daha özgürce kesfetme imkani da veriyor. Böylece Turkcell’liler sevdikleriyle daha uzun süre iletisim kurabilirken dijital platformlarda daha fazla zaman geçirebilecek ve tüm online ihtiyaçlarini kolayca karsilayabilecekler.

“Yil boyunca müsterilerimize daha fazla sürpriz ve avantaj sunacagiz”

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, kampanyaya iliskin sunlari söyledi: “30 yildir, Turkcell olarak müsterilerimize en iyi hizmeti sunmaya ve hayatlarini kolaylastirmaya odaklandik. Bu önemli kilometre tasini kutlamak için, müsterilerimizin GB, SMS ve dakikalarini ikiye katlayarak onlari mutlu etmek istedik. Bu kampanya sadece bir baslangiç. Sirketimizin 30. yil kutlamalari boyunca müsterilerimize daha fazla sürpriz ve avantaj sunmaya devam edecegiz. 30 yil önce ‘Insan Için Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çag baslatmistik. Döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyarak, Türkiye’nin iletisim ve teknolojide öncü olmasini sagladik. 30. yilimizda da gelecegin vizyonuyla ‘uçtan uca teknoloji saglayicisi’ pozisyonumuzu daha da büyüterek ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelisimine katki saglamaya devam edecegiz. Biliyorsunuz artik, her sey Turkcell’le çalisiyor, Turkcell herkesle çalisiyor.”

Sirketin, 30. yil kutlamalari kapsaminda müsterilerini sevindirecek pek çok farkli kampanya ve yeniligi de hayata geçirmeyi planladigi belirtildi.
Kaynak: İHA