Rektör Özölçer 'Matematik Cevherleri'Ne Ödüllerini Takdim Etti

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, “Matematik Cevherleri Yarisiyor” kapsaminda düzenlenen törende dereceye giren ögrencilere ödüllerini takdim etti.

Rektör Özölçer 'Matematik Cevherleri'Ne Ödüllerini Takdim Etti
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Fen Fakültesi Matematik Bölümü ve Sehit Prof. Dr. Ilhan Varank Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi is birliginde 4. 7. ve 8. siniflara yönelik düzenlenen “Matematik Cevherleri Yarisiyor” etkinligi kapsaminda ödül töreni düzenlendi.

Etkinlige ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Servet Karasu, Il Milli Egitim Müdürü Osman Bozkan, ZBEÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü ögretim üyeleri, Sehit Prof. Dr. Ilhan Varank Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Adnan Karakurluk, ögretmenler, ögrenciler ve çok sayida veli katildi.

Yarisma kapsaminda il genelinde devlet ve özel okullarda egitim-ögretime devam eden ilkokul 4. sinif ile ortaokul 7. ve 8. sinif seviyesindeki ögrenciler sinava tabi tutuldu. Ögrencilerin bulunduklari sinif düzeyindeki matematik ögretim programinda bulunan kazanimlarindan edinmeleri beklenen bilgi ve beceri durumlarini tespit etmek, gelisimlerini takip etmek ve eksiklerini gidermek amaciyla düzenlenen etkinlikte, derece giren ögrencilere ödülleri takdim edildi.

Törende dereceye giren ögrencilere ödüllerini takdim eden Rektör Özölçer, ZBEÜ ile Il Milli Egitim Müdürlügünün isbirliginde yapilan etkinligin önemine deginerek, dereceye giren ögrencileri tebrik edip egitim-ögretim hayatlarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA