Bozulan Asansörün Üzerindeki Kagitta Geçen Komik Diyalog Dikkat Çekti

Eskisehir’deki bir yurtta asansörün motorunun arizalanmasindan dolayi kullanima kapatilip üzerine ‘motor arizasi nedeniyle kullanilmamaktadir’ yazisinin asilmasinin ardindan bunu gören ve ne zaman yapilacagi hakkinda soru soran ögrenciler, bilgi kagidinin üzerinde komik bir diyaloga sebebiyet verdi.

Bozulan Asansörün Üzerindeki Kagitta Geçen Komik Diyalog Dikkat Çekti
Tepebasi ilçesinde bulunan Dogan Aslan Bey Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Ögrenci Yurdu’nda asansör bozuldu. Asansörün bozuldugunu farkeden yurt görevlileri, bir süreligine kullanima kapatti. Asansörün ne zaman yapilacagini merak eden ögrencilerin asansör üzerindeki ‘Motor arizasi nedeniyle kullanilmamaktadir’ yazisinin altindaki bosluga ilginç yazilar yazdigi görüldü.

Ögrenciler tarafindan “Hadi hocam, halledin sunu artik ya”, “Uçak motoru mu bu kaç hafta oldu?” gibi sorularin arindan yurt görevlileri oldugu tahmin edilen kisilerin ise, “Geregi yapilacak müsterih olunuz” yazmasi görenleri gülümsetti. Görevlilerin ise bozulan asansörü uzman bir ekip ile onarmaya çalistigi gözlemlendi.

“Asansörlerin bakimi uzun sürdügü için böyle bir iletisim yöntemi gördüm”

Dogan Aslanbey KYK Erkek Ögrenci Yurdu’nda kalan ögrenci Fatih Öztürk, görmüs oldugu bu diyalogun hosuna gittigini ve gülümsetici bir durum oldugunu belirterek, “Asansörlerin bakimi uzun bir süredir yapiliyor. Asansörlerin devam eden bakimi uzun sürdügü için böyle bir iletisim yöntemi gördüm. Açikçasi yazan kisinin de ögrenci oldugundan süpheleniyoruz. Muhtemelen ögrencidir. Eger görevliyse daha komik ve ilginç bir durum açikçasi. “Uçak motoru mu bu? Neden bu kadar uzun sürdü?” demelerine ragmen yurt yönetiminin nezaketle cevap vermesi ve bunu da tekrar ayni kagit üzerinden yazi yoluyla yapmalari, bence gayet hos bir durum. Gülümsetici bir durum. Su anda asansörlerin bakimi devam ediyor. Bazilari hâlâ çalisir durumda, bazilarinin bakimi bitmis durumda. Digerlerinin bakiminin bitmesini de merakla bekliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA