Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Belediyecilik Anlayisimiz Vatandaslarin Dertlerine Çözüm Olmak Üzerine Kurulu'

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, "Hemsehri dernekleri, sehrimizin rengidir. Bizler önce Samsunlu, sonra geldigimiz memleketlerin vatandaslariyiz. Bizim belediyecilik anlayisimiz, Ilkadim’da yasayan her bir vatandasin derdiyle dertlenmek, çözümün parçasi olmak üzerine kurulu” dedi.

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Belediyecilik Anlayisimiz Vatandaslarin Dertlerine Çözüm Olmak Üzerine Kurulu'
Samsun Gümüshane Dernekler Federasyonu (SAMGÜDEF), Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz’i agirladi. Dernekler Toplanti Salonu’nda gerçeklesen ziyarette, Baskan Ihsan Kurnaz’i Dernek Baskani Mustafa Seven ve yöneticileri karsiladi. Dernek yönetimine çalismalarinda basarilar dileyen Baskan Ihsan Kurnaz, “Sehrin gözbebegi Ilkadim ilçemizde tüm cografyadan insanlar var. Herkes degisik yerlerden buraya toplanmis. Sonuçta bu da bizim zenginligimiz. Bizler de sehrimize hizmet eden tüm kurum ve kuruluslara yönelik görevlerimizi yerine getiriyoruz. Hemsehri derneklerimizle birlikte, ilçemizin zenginliklerini ve kültürümüzü ortaya çikaran çalismalari birlikte gerçeklestirecegiz. Hepimizin ortak paydasi Ilkadim. Bu noktada ilçemize katki ve destek veren hemseri derneklerimizle kardeslik bagimizi daha da güçlendirmek istiyoruz. Hayatin her alaninda birlikte yol yürüdügümüz sivil toplum kuruluslari, sadece seçim dönemleri kapisi çalinacak yapilar degildir. Bu anlamda hemsehri derneklerimizin yerel yönetime katkisi, katilimi çok önemli” diye konustu.



"Ortak paydamiz Samsun"

Ziyareti nedeniyle Baskan Ihsan Kurnaz’a tesekkürlerini sunan SAMGÜDEF Baskani Mustafa Seven, ”Sehrimize tüm gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz. Sehrimiz adeta ülkemizin bir mozaigi. Burada kardeslik bagimiz oldukça kuvvetli. Bizler bu bagi daha da güçlendirmek istiyoruz. Ihsan baskanimiz, sag olsunlar her zaman bizlerin yaninda ve destekçimiz oluyor. Bu nedenle kendisine tesekkür ediyoruz. Allah birlik ve beraberligimizi bozmasin” seklinde konustu.

Ziyaret programina; AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Samsun Milletvekili Çigdem Karaaslan, AK Parti Samsun Il Baskani Mehmet Köse, AK Parti Ilkadim Ilçe Baskani Ersin Kasap, Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teskilat mensuplari da eslik etti.
Kaynak: İHA