MHP Il Baskani Yilmaz; 'Basbugumuzun Fikirleri Türk Dünyasina Bayrak Olmaktadir'

DENIZLI – MHP Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, “Ülkücü hareketin mimari, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Genel Baskani Basbugumuz Alparslan Türkes’in fikirleri Türk dünyasina bayrak olmaktadir” dedi.

MHP Il Baskani Yilmaz; 'Basbugumuzun Fikirleri Türk Dünyasina Bayrak Olmaktadir'


MHP Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Genel Baskani Alparslan Türkes’in vefatinin 27’inci yil dönümü dolayisiyla bir anma mesaji yayimladi.

Mesajinda Alparslan Türkes’in Türk dünyasi için önemine isaret eden MHP Il Baskani Yilmaz, “Türk Milliyetçilerinin büyük ve efsanevi lideri Alparslan Türkes’i ebediyete ugurlayali tam 27. yil oldu. Türk milliyetçiliginin mimarlarindan, Türk dünyasinin lideri, Türk’ün son Basbugu Alparslan Türkes, Cenab-i Allah’in Türk milletine bahsettigi en büyük insanlardan biridir. O, baskalarinin vazgeçtigi yerde baslamis, Türk Milliyetçiligini aksiyon hale getirmisti. Bugün yetistirdigi Ülkü gençleri devleti yönetmekte, fikirleri Türk dünyasinda bayrak olmaktadir. Basbugumuz Alparslan Türkes, Türk-Islam davasinin yilmaz savunucusu, kahraman bir asker, devlet adami, cesaret timsali, ahlak abidesi nesiller boyu unutulmayacak bir liderdi. Basbugumuz Alparslan Türkes’in hayati büyük mücadelelerle geçmis, sürgünler görmüs, iskenceler çekmis, 5 bin 400’den fazla evladini sehit vermistir. Alparslan Türkes, 12 Eylül 1980 savunmasinda ’Ne yaptimsa bilerek isteyerek yaptim, Türkiye ve Türk milleti için yaptim. Milliyetçiligi suç olarak kabul ediyorsaniz, ölünceye kadar bu suçun faili olacagim. Mevzu vatansa hepimiz ölelim, mevzu makamsa hepiniz ölün’ sözleriyle dünyaya baskaldiran bir basbugdu” diye konustu.



“Inandigimiz davanin kutlu çatinin altinda olmaktan onur duyan Ülkücü hareketin mensuplariyiz” diyen Baskan Yilmaz, mesajinda sunlari kaydetti:

“Milliyetçi-Ülkücü hareket, Basbugumuzun emanetlerine sahip çikan, basimizi bir an olsun yere egdirmeden, tavriyla, durusuyla, adamligiyla, rehberliyle ve liderligiyle Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyefendiyle kutlu mücadelesine devam etmektedir. Bizler uzun ve çetin olan bu yolda, hepimizin Türk bayragi oldugunun bilincinde olarak, bayragi lekelemeden, kirletmeden, inanmisligimizdan bir an olsun taviz vermeden son nefesimize kadar Ülkücü hareketin yolunda ölmeyi seref sayan neferleriz. Ülkücü hareketin mimari, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Genel Baskani Basbugumuz Alparslan Türkes’in aramizdan ayrilisinin yil dönümünde rahmet, minnet ve dualarla aniyorum”
Kaynak: İHA