Çal'da CHP'li Ahmet Hakan Büyük Farkla Kazandi

DENIZLI – Denizli’nin CHP ilçesinde seçim yarisini önemli bir farkla önde bitiren CHP’li Ahmet Hakan, “Sizin güveniniz ve desteklerinizle Çal Belediyesi’ni birlikte yönetmek ve mutlu bir ilçe haline getirmek için seçildik” dedi.

Çal'da CHP'li Ahmet Hakan Büyük Farkla Kazandi


Denizli’nin Çal ilçesinde, 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri sonuçlarina göre CHP’li Ahmet Hakan 7 bin 392 oyla belediye baskani seçildi. Rakibinin 2 bin 441 oy gerisinde kalan mevcut MHP’li Fethi Akcan ise 4 bin 951 oyla yarisi ikinci olarak tamamladi.

Seçim sonuçlarinin belli olmasinin ardindan bir tesekkür mesaji yayimlayan Ahmet Hakan, “Siz üstünüze düseni hür iradenizle demokrasiye sahip çikarak yaptiniz, benim görevim ise simdi basliyor. Hep birlikte çok iyi hizmetler yapacagimiza ve Çalimizi insan odakli, çevre dostu, egitim, saglik, kültür, tarim, turizm, ticaret ve bilim kenti yapmak için çalisacagiz. Bugün Belediye Baskani olarak seçilmis olmanin ayricaliginin ve agir sorumlulugunun bilincindeyiz. Bize gösterilen ilgiye, sevgiye ve güvene layik olmaya çalisacagim. Sadece bize oy veren hemserilerimizin degil, Çal’da yasayan tüm hemserilerimizin belediye baskaniyiz. Gönülleri birlestirdik, Çal’imizin durumunu gelistirip degistirmek için göreve haziriz. Hep birlikte kazandik, hep birlikte yönetecegiz. Çalimizi, tarimda, hayvancilikta, turizmde, egitimde, sosyal ve kültürel alanlarda Denizli’nin marka ilçesi yapacagiz. Seçim öncesi verdigimiz sözlerin hepsini sizlerle birlikte yerine getirecegiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Bülent Nuri Çavusoglu ile birlikte koordineli bir sekilde çalisarak Çalimizi yeniden insa edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA