Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Bu Fuar, Is Arayan Ile Isverenleri Bulusturacak'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Valiligi ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi himayelerinde gerçeklesecek olan Kayseri Istihdam Fuari’nda is arayan ile isverenlerin bulusacagini duyurdu.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Bu Fuar, Is Arayan Ile Isverenleri Bulusturacak'
Is arayan ve isveren arasinda köprü kuran büyüksehir belediyesinin Kayseri Kariyer Merkezi, faaliyetlerine hiz kesmeden devam ederken, simdi de 14-15 Mayis günlerinde vatandaslari, Kayseri Istihdam Fuari’nda bulusturuyor. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada; “Valimiz Gökmen Çiçek ve büyüksehir belediyemiz himayelerinde ve öncülügünde 14-15 Mayis 2024 tarihlerinde Kayseri OSB Fuar Merkezi’nde istihdam fuari yapilacak. Bu fuar, is arayan ile isverenleri bulusturacak” dedi.

Baskan Büyükkiliç, is arayan kisilerle çalisacak eleman arayan isletmeleri bulusturacak olan fuarin, Kayseri’de istihdam artisina da katki saglayacagini belirterek; "Her zaman ve her platformda sanayicilerimizin ve is arayan vatandaslarimizin yaninda yer almaya devam edecegiz. Fuarimiz, simdiden sehrimize, vatandaslarimiza ve ülkemize hayirli olsun” diye konustu.

Büyükkiliç, is arayan ve isveren arasinda köprü kuran Büyüksehir Belediyesi’nin kariyerden sorumlu kurulusu Kayseri Kariyer Merkezi’nin istihdama büyük katki saglamaya devam ettigini de hatirlatti.
Kaynak: İHA