Kadiköy'de Sürücü Ortaligi Birbirine Katti

Kadiköy’de aracini yikatmak için benzinlige giren bir sürücü, fren yerine gaza basinca önce benzinlikte çalisan kisiye, ardindan bekleyen araçlara çarpti. Kazada 1 kisi hafif yaralandi.

Kadiköy'de Sürücü Ortaligi Birbirine Katti
Olay, Kadiköy Bostanci Mahallesi, Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi üzerinde geçtigimiz gün saat 14.30 siralarinda yasandi. Iddiaya göre, aracini yikatmak için benzinlige giren bir sürücü, fren yerine gaza basmasi sonucu benzinlikteki çalisana çarpti. Çalisana çarptigini fark eden sürücü telaslanarak araçla geri geri gelmeye çalistigi sirada arkadaki araçlara çarpti. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Aracin çarpmasi sonucu hafif yaralanan benzinlik çalisani, saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilirken, sürücünün çarptigi araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazaya neden olan araç sürücüsü, ifade vermek üzere karakola götürüldü.

Olayin yasandigi ani gören çevredeki vatandaslardan Ahmet Yilmaz, "Aracin sahibi öndeki çalisana vuruyor. Sonra panik yapip geri vitese takip araçlara vuruyor. Çalisan arkadas yarali" dedi.

Polis, olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA