Is Yerine Siginan Genci Taraftarlara Vermediler, Ortalik Savas Alanina Döndü

Izmir’de, Göztepe’nin Süper Lig’e çikmasinin ardindan yapilan kutlamalarda kavga çikti. Bir grup taraftardan kaçarak bir is yerine siginan gence esnaf sahip çikinca, taraftarlar ile is yeri çalisanlari arasinda kavga çikti. Tekme ve yumruklarin yani sira sandalyelerin havada uçustugu kavga kameraya yansidi.

Is Yerine Siginan Genci Taraftarlara Vermediler, Ortalik Savas Alanina Döndü
Trendyol 1. Lig’in 32. haftasinda Göztepe, evinde karsilastigi Gençlerbirligi’ni 2-0’lik skorla maglup ederek, Eyüpspor’un ardindin Süper Lig’e çikan ikinci takim olmustu. Maçin bitmesi ile binlerce taraftar takimlarinin bir üst lige çikmasini kutlarken, aksam saatlerinde Konak Güzelyali Mahallesi’nde kavga yasandi. Iddiaya göre bir grup Göztepe taraftarinin kovaladigi bir genç, Mithatpasa Caddesi’ndeki bir is yerine sigindi. Is yeri çalisanlari, içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Aralarinda sözlü tartisma yasanan taraftarlar ile is yeri çalisanlari arasinda kavga çikti.

Motosikletle kavga edenlerin arasina dalip, kaskiyla vurdu

Is yeri çalisanlari ile kalabalik taraftar grubu arasinda çikan kavga, anbean cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde is yeri çalisanlari ile taraftarlar arasinda sözlü tartismanin ardindan kavga çiktigi ve taraftarlar ile is yeri çalisanlarinin birbirlerine sandalye firlattiklari, bu esnada kavganin arasina motosikletiyle dalip bir kisiye çarpan motokuryenin ise kaskiyla çarptigi kisiye vurdugu, o esnada is yerinin önündeki masada bulunan müsterilerden küçük bir kizla yanindaki kadinin kavganin ortasinda kaldigi görüldü.

Öte yandan, yine ayni caddede taraftarlar arasinda çikan bir baska kavga cep telefonu kamerasiyla görüntülendi. Görüntülerde kavga esnasinda kalabalik grubun yere düsürdükleri sahsa tekmeler attigi görüldü.

Polis ekiplerinin müdahalesiyle kalabalik grubun dagildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA