Türk Sirketlerin Körfez Ülkeleriyle Is Birlikleri Devam Ediyor

King Royal Holding, Birlesik Arap Emirlikleri’nde insaat anlasmalari imzaladigini ve anlasmalarin 200 milyon dolarin üzerinde oldugunu açikladi.

Türk Sirketlerin Körfez Ülkeleriyle Is Birlikleri Devam Ediyor


King Royal Holding, Yönetim Kurulu Baskani Ferhat Süleyman Çinar önderliginde Abu Dhabi’de Kraliyet ailesinden Nahyan bin Mubarak Al Nahyan’in misafirliginde Büyük Kraliyet Salonu’nda toplanti düzenlendigini duyurdu.

Yapilan açiklama göre, toplanti sonrasi Isveçli, Azerbaycanli ve Türk is insanlari, Dubai ve Abu Dhabi de çesitli yerler için insaat anlasmasi imzalandi. 200 milyon dolarin üzerinde anlasmalar yapildi. Bu anlasmayla Türkiye’ye döviz girisi saglandi. Holding araciligiyla Türk is insanlari önemli bir ihale almis oldu.

Ankara merkezli, Abu Dhabi basta olmak üzere birçok ülkede faal ofisleriyle Yatirim Danismanligi sektöründe hizmet veren King Royal Holding Yönetim Kurulu Baskani Sayin Ferhat Süleyman Çinar, ’’Özellikle Körfez ülkeleri basta olmak üzere Avrupa ve Asya pazarlarinda Türk is insanlarinin yurt disindaki faaliyetlerini destekleyen bir köprü olusturarak öncülük ediyoruz. Ticari firsatlarin yalnizca yerel pazarda degil, ayni zamanda uluslararasi alanda da oldugunu göstererek, Türk is insanlarinin uluslararasi arenada büyük projeler yapabilmesi için güçlü global baglantilarla firsat kapilarini araliyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA