Toz Tasinimi Oto Yikamacilarin Yüzünü Güldürdü

Düzce’de etkili olan yagmur ve toz tasinimi sebebiyle araçlarinin üzeri çamurla kaplanan sürücüler oto yikamacilarda yogunluga sebep oldu.

Toz Tasinimi Oto Yikamacilarin Yüzünü Güldürdü
Düzce’de toz bulutunun ardindan etkili olan kisa süreli yagisi, hem günlük yasami olumsuz etkiledi hem de araçlarin üzerini çamurla kapladi. Araçlari çamurla kaplanan sürücülerin bazilari gece saatlerinde araçlarini yikarken, bazilari ise solugu oto yikamacilarda aldi.

Aracini yikayan Aykut Ekinci, "Gündüz saatlerinde Afrika’dan gelen toz ile birlikte yagan yagmur araçlarin üzerini çamur yapti. Yarin da islerimiz var. Gece hava durumu da müsaitken arabami yikadim" dedi.



Oto yikamacilarda yogunluk olustu

Aracini çamurdan arindirarak temizletmek isteyen bazi araç sahipleri ise oto yikamacilarin yolunu tuttu. Oto yikamaci Evren Eser, "Keske is yerimize her gün bu kadar araç gelse. Tabii her gün böyle olmuyor. Araçlarin üzerinin çamurla kaplanmasi oto yikama isi yapan esnafin dükkanlarindaki yogunlugunu artirdi. Bizde insanlarin araçlarina daha temiz binebilmeleri için temizliyoruz. Sene de bir hafta böyle bir olayla karsilasiyoruz. Daha önceki senelerde de karsilasmistik" diye konustu.

Aracini yikatmak için sirada bekleyen Tamer Yesildag ise "Dün yagan yagmur ve toz bulutu ile araçlarimizin üzeri çamurla kaplandi. Aracimla çamurlu gezmek yerine yikatmaya geldim ancak yogunluktan dolayi bekliyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA