Nilüfer Belediyesi'nde Baskan Yardimcilari Belli Oldu

Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, yönetimini belirledi. Baskan Özdemir, 7 baskan yardimcisinin görevlendirmelerini yapti.

Nilüfer Belediyesi'nde Baskan Yardimcilari Belli Oldu
31 Mart Yerel Seçimlerinde Nilüfer Belediye Baskani seçilen Sadi Özdemir, yeni yönetimin belirlenmesi için bir süredir yaptigi çalismayi tamamladi. Göreve geldikten sonra ilgili birimlerden brifing alan Özdemir, daha sonra baskan yardimcilarini belirledi. Yapilan görevlendirmeyle Tezcan Öztürk, Serpil Altun, Okan Sahin, Emre Karagöz, Mahmut Demiröz, Sirin Biçer ve Zerrin Güles baskan yardimcisi oldu.

Özel Kalem Müdürlügü, Teftis Kurulu Müdürlügü, Strateji Gelistirme Müdürlügü, Bilgi Islem Müdürlügü dogrudan Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir’e baglanirken, Mali Hizmetler Müdürlügü ile Yazi Isleri Müdürlügü’nden Baskan Yardimcisi Tezcan Öztürk sorumlu olacak. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü, Destek Hizmetleri Müdürlügü, Emlak ve Istimlak Müdürlügü ve Hukuk Isleri Müdürlügü Baskan Yardimcisi Serpil Altun’un sorumluluguna verilirken; Kültür Isleri Müdürlügü, Belediye Tiyatro Müdürlügü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü ile Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü de Okan Sahin’e baglanan müdürlükler oldu.

Ruhsat ve Denetim Müdürlügü ile Zabita Müdürlügü Baskan Yardimcisi Emre Karagöz’e; imar ve planlama birimlerinin yer aldigi müdürlükler olan Plan ve Proje Müdürlügü ile Imar ve Sehircilik Müdürlügü de Baskan Yardimcisi Mahmut Demiröz’e baglandi.

Yapilan görevlendirmeyle Fen Isleri Müdürlügü ile Ulasim Hizmetleri Müdürlügü’nden Baskan Yardimcisi Sirin Biçer; Temizlik Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Veteriner Isleri Müdürlügü ile Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü’nden de Baskan Yardimcisi Zerrin Güles sorumlu olacak.
Kaynak: İHA