Ahlatli Ögrenciler Filistinli Akranlari Için Tek Yürek Oldu

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki ögrenciler, Israil’in saldirilari sonucu bombardiman altinda yasam mücadelesi veren Filistinli akranlari için tek yürek oldu.

Ahlatli Ögrenciler Filistinli Akranlari Için Tek Yürek Oldu
Ahlat ilçesindeki Selçuklu Ilkokulunda egitim gören ögrenciler okul bahçesinde toplanarak Filistinli çocuklar için resimler yapip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrami’ni kutladi. Ögretmenlerinin öncülügünde düzenlenen etkinlik çerçevesinde Selçuklu Ilkokulu bahçesinde bir araya gelen 468 ilkokul ögrencisi, Israil’in saldirilari sonucu bombardiman altinda hayatta kalma çabasi veren Filistinli akranlarina destek olmak için resimler yapti. Yaptiklari resimler üzerine Filistin ve Türkiye bayraklari çizen çocuklar, ‘Dünya çocuklar günü kutlu olsun’, ‘Gazzeli çocuklari rahat birakin’, ‘Gazze’yi seviyoruz’ gibi sloganlar yazarak dünyaya mesaj vererek Filistinli akranlari için tek yürek oldu.

Filistin’deki akranlarinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlayan ögrenciler, Filistin’e ve Gazze’ye yapilan saldirilarin bir an önce son bulmasini istedi.
Kaynak: İHA