Hayatpark Çiçek Gibi Oldu

Konyaalti’nin gözbebegi HayatPark’in peyzaji yenileniyor. Çiçeklerle donatilan HayatPark’in yeni hali vatandaslarin da begenisini topladi.

Hayatpark Çiçek Gibi Oldu
Konyaalti Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan 117 dönüm alana sahip HayatPark’in çehresini degistiriyor. Yaz çiçekleriyle donatilan HayatPark, vatandaslarin da begenisini topladi. HayatPark’ta çimleri biçen Konyaalti Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri ardindan parkin birçok noktasina da yaz çiçekleri dikti.

Vatandas memnun

Konyaalti Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’nde peyzaj mimari olarak görev yapan Hatice Ayaz, HayatPark’ta çimlendirme ve çiçek ekim çalismasi gerçeklestirdiklerini söyledi.

Ayaz, “HayatPark’ta yaza hazirlik çalismalarimiz tamamlanmak üzere. Yaza hazirlik derken gerek mevsimlik çiçeklerimizin gerekse çali grubu çimlerimizin ekimini gerçeklestirdik” dedi.

HayatPark’a yaklasik 5 bin adet mevsimlik çiçek ektiklerini kaydeden Ayaz, 15 bin metrekare alanda da çim ekme çalismalarini tamamladiklarini söyledi.

Ayaz, “Vatandasimiz yaptigimiz çalismalardan memnuniyet duymaktadir. Rengârenk hale getirdigimiz HayatPark’imiza tüm vatandaslarimizi bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA