Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü, 7 Yarali

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Narli kavsagi yakinlarinda iki aracin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi ölürken 2’si agir 7 kisi yaralandi.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü, 7 Yarali
Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Narli Kavsagi yakinlarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Ferman C. idaresindeki 46 AGE 330 plakali Tofas marka otomobil, daha önce kaza yaptiktan sonra sag seritte bekleyen 33 AGS 294 plakali Seat marka otomobile çarpti. Feci kaza sonrasi diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida saglik, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

2 kisi öldü, 2’si agir 7 kisi yaralandi

Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk incelemesinde Ali Evren isimli sahsin olay yerinde hayatini kaybettigi, 3’ü agir toplam 8 kisinin de yaralandigi tespit edildi. Yaralilar, saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla Gaziantep ve Kahramanmaras’taki çesitli hastanelere kaldirdi. Gaziantep Sehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldirilan agir yaralilardan Mehmet Serif Evren de yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

2 kisinin ölümü, 2’si agir 7 kisinin yaralanmasiyla sonuçlanan kaza ile ilgili genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA