Yayalarin Güvenligi Için D130 Karayoluna Üstgeçit Yapiliyor

Gölcük Donanma Mahallesini Topçular Mahallesine baglayarak yayalarin güvenli sekilde D-130 Karayolundan karsiya geçisini saglayacak üstgeçidin yapimina baslandi.

Yayalarin Güvenligi Için D130 Karayoluna Üstgeçit Yapiliyor
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Sezai Karakoç’un ismini tasiyacak yaya üstgeçidi insa ediyor. Bu kapsamda ekipler, Gölcük Donanma Mahallesi’nde D-130 Karayolu üzerinde Sezai Karakoç yaya üstgeçidi yapimina basladi.

Gölcük Donanma Mahallesi’nde yasayanlarin D-130 Karayolundan daha güvenli sekilde karsiya geçebilmesi için insa edilen çelik yapi, yayalarin rahat, güvenli ve engelsiz ulasimini saglayacak. Gölcük D-130 Karayolu üzerine yapilacak üstgeçit, Donanma Mahallesini Topçular Mahallesine baglayarak yayalarin güvenli sekilde karsiya geçisini saglayacak. Çelik köprü için bin 750 metreküp kazi yapilacak. Çalisma kapsaminda bin 120 metreküp C30 beton, 93 ton donati, 72 ton çelik, 2 asansör ve güvenli geçis için kamera konulacak. Çalismalar sirasinda üstgeçitten dolayi etkilenen elektrik hatlari ve askeriye içerisinde bulunan demir direk deplase edilecek.
Kaynak: İHA