Kars'ta Trafik Uygulamalari Sürüyor

Kars’ta Ramazan Bayrami dolayisiyla trafik uygulamalari araliksiz devam ediyor. Vali Ziya Polat, yol kontrolüne katildi. Sürücülerin ve yolcularin bayramini kutladi.

Kars'ta Trafik Uygulamalari Sürüyor
Kars’ta bayram tedbirleri kapsaminda emniyet ve jandarmanin yol kontrol ve uygulamalari sürüyor. Kent genelinde trafik noktalarinda yürütülen uygulamalarda ekipler, sürücülere seker ikram ediyor, bayramini kutluyor, sürücülerden dikkatli olmalarini istiyor.

Kars Valisi Ziya Polat, emniyet ve jandarma ekiplerince yürütülen yol kontrollerini yerinde gördü, ekiplerin bayramini kutlayarak yürütülen uygulamalar hakkinda bilgi aldi.

Polat, yol kontrol noktalarinda durdurulan araç sürücüleri ile bir süre sohbet etti. Sürücülere bayram sekeri ikram ederek, hayirli yolculuklar dileklerinde bulundu.

Bayram uygulamalarinin sürecegini ifade eden Vali Ziya Polat, “Tabi 9 günlük bayram tatilinde Kars ilimizde her türlü tedbiri aldik. Özellikle trafik yogunlugu ile ilgili vatandaslarimizin huzur içerisinde, güven içerisinde yolculuk yapmalari için emniyetimizde, jandarmamizda tüm tedbirleri aldi. Vatandaslarimizdan ricamiz arkadaslarimizin aldigi tedbirlere uysunlar. Bayram sevincini hüzne dönüstürmeyelim” dedi.

Öte yandan Kars Emniyet Müdürlügü ile Jandarma Komutanligi trafik ekiplerince Ramazan Bayrami trafik tedbirleri kapsaminda tüm yol kullanicilarinda “Algilanan Yakalanma Riski Duygusunu” daha etkin sekilde hissettirmek ve meydana gelebilecek trafik kazalarin önlenebilmesi amaciyla uygulama esnasinda geçen araçlara ve yayalara seyahat esnasinda uyulmasi gereken kurallar, emniyet kemerinin önemi, hiz kurallarina uyulmasi konularda bilgilendirme yapildi.
Kaynak: İHA