Istanbul'da Kiraathane Önünde Silahli Saldiri Kamerada Açiklamasi Cipten Ates Açilip Öldürüldü

Sisli’de bir kiraathanenin önünde duran 30 yasindaki gence, seyir halindeki cipten silahli saldiri düzenlendi. Saldiri ani kameralara anbean yansirken, agir sekilde yaralanan genç kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Gencin çesitli suçlardan yaklasik 30 adet kaydi oldugu, saldirganlara asil hedefin yerini söylemedigi için öldürüldügü iddia edildi.

Istanbul'da Kiraathane Önünde Silahli Saldiri Kamerada Açiklamasi Cipten Ates Açilip Öldürüldü
Olay, geçtigimiz hafta Pazartesi günü saat 21.00 siralarinda Sisli Kustepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aksam saatlerinde sokak üzerinde bulunan bir kiraathaneye gelen Ridvan Özyer (30), burada vakit geçirmeye basladi.

Bir süre sonra kapiya çikan Özyer, kaldirimda durdugu esnada seyir halince olan bir cipten ates açildi. Kursun yagmuruna tutulan genç, vücudunun çesitli yerlerinden vurularak agir sekilde yaralandi. Saldiri ani güvenlik kameralarina anbean yansirken kiraathanenin içerisindekiler ise panikle disariya çikti.

Saldirinin ardindan ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasinda agir yarali Ridvan Özyer, ambulansla Çaglayan’daki özel bir hastaneye kaldirarak tedavi altina alindi. Hemen ameliyata alinan genç kurtarilmayarak hayatini kaybetti. Olayla ilgili çalisma baslatan polis ekipleri, görgü sahitlerinin ifadesine basvurarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Olayla ilgili çalismalarin devam ettigi ögrenildi.

Saldirganlarin hedefinde baskasi oldugu iddiasi

Öte yandan saldirganlarin hedefinde bir baskasinin oldugu, Ridvan Özyer’i telefonla arayarak hedef sahsin nerede oldugunu sorduklari ancak Özyer’in bilemedigi için söyleyemedigi, bu sebeple de kursunlarin hedefi oldugu iddia edildi. Hayatin kaybeden Ridvan Özyer’in olay ertesi günü kilinan cenaze namazi sonrasinda topraga verildigi ögrenildi. Ridvan Özyer’in emniyette çesitli suçlardan yaklasik 30 adet kaydi oldugu ortaya çikti.
Kaynak: İHA