Hafif Ticari Araç Bariyerlere Saplandi, Araçta Sikisan Baba Ve Oglunu Ekipler Kurtardi

Gebze-Orhangazi-Izmir otoyolunda hafif ticari aracin tesislere girerken kontrolden çikarak bariyerlere çarptigi kazada 4 kisi yaralandi. Araç içerisinde sikisan baba ile oglunu ekipler kurtardi.

Hafif Ticari Araç Bariyerlere Saplandi, Araçta Sikisan Baba Ve Oglunu Ekipler Kurtardi
Kaza, saat 17.30 siralarinda Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu Orhangazi Oksijen Tesisleri girisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Istanbul istikametinden Bursa istikametine seyir halinde olan Tayfun Y. (61) idaresindeki 34 DU 3887 plakali hafif ticari araç Orhangazi Oksijen Tesisleri girisinde kontrolden çikarak bariyerlere saplandi.

Kazada sürücü Tayfun Y. , esi Sebahat Y. (54) ile 18 yasindaki çocuklari Ecrin ile ikiz kardesi Enes Y. yaralandi. Sürücü Tayfun Y. ile oglu Enes Y. araç içinde sikisti. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Araç içinde sikisan baba ve ogul ekiplerin yarim saatlik çalismasi sonrasinda araçtan çikarilarak ambulansa tasindi. Yaralilar ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralilarin hayati tehlikeleri bulunmazken, kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA