Beylikdüzü'nde Bayram Namazini Firsat Bilen Hirsizlar Kamerada Açiklamasi Bisiklet Ve Akülü Araba Çaldilar

Beylikdüzü’nde bayram namazini firsat bilen hirsizlar, bir dükkandan is yeri sahibinin çocuklarina ait bisikletleri, scooterlari ve akülü arabayi çaldi. Plakasiz bir minibüsle dükkanin önüne gelen 2 hirsizin o anlari, güvenlik kamerasina yansidi.

Beylikdüzü'nde Bayram Namazini Firsat Bilen Hirsizlar Kamerada Açiklamasi Bisiklet Ve Akülü Araba Çaldilar
Olay, dün sabah 07.20 sularinda Beylikdüzü Kavakli Mahallesi Olimpiyat Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, dükkan sahibi Nuri Ercan’in bayram namazina gitmesini firsat bilen hirsizlar, plakasiz bir minibüsle yanastiklari dükkanin kilidini kirarak içeri girdi. Dükkan sahibinin çocuklarinin is yerinde bulunan bisikletlerini, scooterlarini ve akülü arabasini minibüse tasiyip çalan 2 hirsiz, çevredeki bir vatandasin kendilerini fark etmesi üzerine hizla dükkandan kaçtilar. Yasanan hirsizlik anlari ise, dükkanin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, siyah plakasiz bir minibüsle dükkanin önüne gelen hirsizlarin, kapiyi zorlayarak açtiklari, ardindan da bisikletleri ve akülü arabayi çaldiklari görülüyor. Dükkan sahibinin çocuklari bisikletlerinin bulunup geri getirilmesini isterken, Nuri Ercan’in ise hirsizlikla ilgili sikayetçi olacagi ögrenildi.

“Sabah namazdan geldigimizde dükkanin kapisinin açik oldugunu gördüm”

Hirsizlikla ilgili konusan dükkan sahibi Nuri Ercan, “Sabah bayram namazina gitmistik biraderle. Sabah namazdan geldigimizde dükkanin kapisinin açik oldugunu gördüm ve biradere sordum. O da ben açmadim dedi.

Dükkana girmeye çalisirken kapi kilidinin kirildigini gördüm. Içeride çocuklarin bisikletleri vardi. Bisikletleri, scooterlari, akülü arabayi alip götürmüsler. Daha sonra kamera kayitlarini seyrettigimizde plakasiz bir minibüs geliyor. Kapiyi kirarak içeriye giriyorlar. Içeriden bisikletleri tasiyip arabaya yükleyip, karsi taraftan bagiran bir kisinin sayesinde kaçip gidiyorlar. Yoksa içeride daha bir sürü sey vardi onlari da alip götürebilirlerdi” dedi.

Kaynak: İHA