Avcilar'da 8 Suçtan Kaydi Olan Sahis Polise Ates Etti Açiklamasi 1 Polis Yaralandi

Avcilar’da üst aramasi yapilmak istenen sahis tabancayla ates ederek bir polisi yaraladi. 8 suçtan kaydi olan süpheli ile yaninda bulunan ve 50 suç kaydi oldugu belirlenen sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Istanbul Emniyet Müdürlügü görevlileri tarafindan Avcilar Ambarli Mahallesi’nde saat 04.10 siralarinda durumundan süphelenilen 2 sahis durduruldu. E.B. ve C.G. isimli sahislara yönelik yapilan sorgulamada C.G. isimli sahsin aranma kaydi oldugu tespit edildi. Yapilan sorgulamalarda C.G.’nin 19’u “kasten yaralama” suçundan olmak üzere toplamda 50 suç kaydi oldugu ve 21 ay 36 gün ilamatli olarak araniyor oldugu belirlendi. Süpheli E.B.’nin ise 8 adet suç kaydi oldugu tespit edildi.

Yapilan üst aramasi sirasinda E.B. isimli sahis polise mukavemet göstererek belinde bulunan tabanca ile ates açti. Bir polis sol bacagindan yaralanirken süpheliler yakalanarak gözaltina alindi. Yarali polis ise hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

E.B. ve aranmasi olan C.G. “kasten yaralama” ve “görevli memura mukavemet” suçlarindan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA