Vali Hacibektasoglu'ndan Bayram Mesaji; 'Gerekli Önlemler Alinmistir'

Zonguldak Valisi Osman Hacibektasoglu, vatandaslarin Ramazan Bayrami’ni huzur ve esenlik içinde geçirmeleri için gerekli önlemlerin alindigina dikkat çekerek Ramazan Bayrami’ni kutladi.

Vali Osman Hacibektasoglu, maneviyati en üst seviyede hissedilen, dualarin kabul olduguna inanilan Ramazan Ayi’ni geride birakirken Ramazan Bayrami’ni coskuyla kutlamanin heyecanini yasadiklarini ifade etti.

Vatandaslara da trafik kurallarina titizlikle uymalarini, daha dikkatli davranmalarini temenni eden Hacibektasoglu, vatandaslarin bayrami huzur ve esenlik içinde geçirmeleri için gerekli önlemlerin alindigina dikkat çekti. Hacibektasoglu mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Birlikte iftar sofralarini paylastigimiz, kiymetli büyüklerimizi ve dostlarimizi ziyaret ettigimiz, maneviyati en üst seviyede hissedilen, dualarin kabul olduguna inandigimiz Ramazan ayini geride birakirken simdi birlikte bu kutlu ayin getirdigi huzur ve bereketi, Ramazan Bayrami’ni coskuyla kutlamanin heyecani içindeyiz.

Ramazan ayi sadece oruçla sinirli kalmayan; sabir, merhamet, hosgörü ve paylasim gibi degerleri hissettiren önemli bir zaman dilimidir. Birbirimize karsi anlayisli ve hosgörülü olmak, farkliliklarimizi zenginlik olarak görmek, kardeslik duygularimizi güçlendirmek; Ramazan’in ögretilerinden sadece birkaçidir.

Ramazan Bayrami, bu manevi yolculugun doruga çiktigi, komsular arasindaki dayanismanin arttigi, kardeslik baglarinin güçlendigi, toplumun bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularini pekistirdigi, sevgi ve paylasimin en yogun hissedildigi zamanlardan biridir.

Bayram sevincini aileleri ve sevdikleri ile paylasmak için tatil boyunca seyahat edecek olan tüm vatandaslarimizin güvenli bir sekilde ulasmasi için trafik kurallarina titizlikle uymalarini istirham ediyor, daha dikkatli davranmalarini içtenlikle temenni ediyorum.

Vatandaslarimizin bayrami huzur ve esenlik içinde geçirmeleri için gerekli önlemler alinmistir. Bayram süresince özveriyle görevi basinda olan basta güvenlik, saglik, zabita ve itfaiye personeli olmak üzere bütün mesai arkadaslarimiza tesekkür ediyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle; mübarek Ramazan Bayraminin ülkemize, milletimize ve tüm insanliga baris ve huzur getirmesi temenni ediyor; kahraman gazilerimiz ve aziz sehitlerimizin aileleri basta olmak üzere tüm Zonguldakli hemsehrilerimin bayramini en içten duygularimla kutluyor; saglik ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygilarimi sunuyorum.’
Kaynak: İHA