Osmaniye'de Protokol Üyeleri Vatandaslarla Bayramlasti

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz ve kent protokolü vatandaslarla bir araya gelerek bayramlasti.

Osmaniye'de Protokol Üyeleri Vatandaslarla Bayramlasti
Osmaniye Valili tarafindan Cumhuriyet Meydaninda düzenlenen bayramlasma merasimine, Vali Erdinç Yilmaz’in yani sira Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakani ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanik, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutani Tuggeneral Ahmet Burak Yürüten, Belediye Baskani Ibrahim Çenet, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Halit Gülten, Il Emniyet Müdürü Mehmet Saribuva, kamu kurum ve kuruluslari il müdürleri, sivil toplum kuruluslari temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslar katildi.



Vali Erdinç Yilmaz, esi Doç. Dr. Senay Yilmaz ve protokol mensuplari, daha sonra Özden Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, bayramlarini kutladi. Vali Yilmaz, büyüklere saglik ve huzur içinde nice bayramlar temenni etti.

Vali Yilmaz, ziyaret sirasinda yaptigi konusmada, "Özel günlerde sizleri yalniz birakmamaya özen gösteriyoruz, her zaman yaninizda olmaya çalisiyoruz. Dualarinizi eksik etmeyin. Allah daha nice güzel bayramlara, hep birlikte, saglik ve huzur içinde kavustursun, dertlerden, belalardan uzak eylesin. Gazze’de soykirima ugrayan kardeslerimizin bayramlarini kutluyoruz, Allah yardimcilari olsun, dualarimizla yanlarindayiz. Soykirimi lanetliyoruz. Dogu Türkistan’da soydaslarimizin ugradigi katliami siddetle kiniyoruz, bayramlarini kutluyoruz, onlari unutmuyoruz. Allah bizleri, 6 Subatta yasadigimiz asirlarin felaketi gibi felaketlerden korusun, hem Osmaniye’mizi hem Ülkemizi hem insanligi her türlü felaketten korusun. Bayramlar huzur getirsin, hayirlara vesile olsun. Bir kez daha bayraminizi kutluyor, ellerinizden öpüyorum" dedi.

Kaynak: İHA