Baskan Yalim Belediyeye Ait Sosyal Tesislerde Fiyatlarda Indirim Yapti

Usaklilarin gönlünü kisa sirada fetheden ve verdigi sözleri gerçeklestirmek adina çalismalarina hizla baslayan Usak Belediye Baskani Özkan Yalim, belediyeye ait sosyal tesislerde çay fiyatlarini düsürdü.



Hijyen sartlarina olan dikkatleri, uygun fiyatlari ve lezzetli yemekleriyle vatandaslardan olumlu dönüsler olan sosyal tesislerde, memnuniyeti arttirmak adina yeni hizmetler verilmeye devam ediyor. Tiritoglu, Dikilitas, 100. Yil Parki (TOKI) ve Gençlik Parki (Gediz Uluyolu) Sosyal Tesislerinde ki çay fiyati, 11 Nisan itibariyle al-götürde 1 TL olarak belirlendi.

Hem sosyal hayata hem de ekonomiye katki

Aldiklari kararla ilgili açiklamalarda bulunan Özkan Yalim, belediyeye ait tesislerdeki fiyatlarin daha uygun hale getirilmesi gerektigini ve vatandaslarin sosyal tesislerden daha fazla faydalanmasini tesvik etmeyi amaçladiklarini belirtti.

Baskan Yalim, "Vatandaslarimizin keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal tesislerimizi daha erisilebilir hale getirmek için çay fiyatlarini 1 TL’ye düsürdük. Bu adim, hem sehrimizin sosyal hayatina katki saglayacak hem de belediyemizin hizmetlerini daha genis kitlelere ulastiracaktir" dedi.



Baskan Yalim ayrica, belediye tesislerinde bu tür hizmetlerini daha da arttirmayi ve vatandaslarin beklentilerini karsilamayi hedeflediklerini vurguladi. Sosyal tesislerin, özellikle gençler ve aileler için önemli bir bulusma noktasi oldugunu belirten Yalim, tesislerin cazip hale getirilmesinin Usak’in sosyal dokusunu güçlendirecegini ifade etti.

Kaynak: İHA