Seçimlerden Zaferle Çikan Bozbey'den Büyüksehir'e Maas Çagrisi

Bursa Büyüksehir Belediye Baskanligini kazanmasinin ardindan dogup büyüdügü Özlüce köyünü ziyaret eden Mustafa Bozbey, mevcut Büyüksehir Belediyesi yöneticilerine personel maaslarinin bayram öncesi ödenmesi çagrisinda bulundu.

Seçimlerden Zaferle Çikan Bozbey'den Büyüksehir'e Maas Çagrisi
Resmi olmayan sonuçlara göre Bursa Büyüksehir Belediye Baskanligini kazanan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin Özlüce Mahallesi’nde düzenledigi iftar programina katildi.

Özlüceli olan Bozbey, ailesi ve yakin çevresinin de bulundugu iftarda mahalle sakinleri tarafindan coskuyla karsilandi. CHP Il Baskani Nihat Yesiltas, 17 ilçe baskani, belediye baskanlari, baskan adaylari, parti örgütü ve vatandaslarin yer aldigi iftar yemeginin ardindan mahalle sakinlerine seslenen Bozbey, konusmasinda duygu dolu anlar yasadi. Özlüce’de dogup büyüdügünü belirtirken gözyaslarini tutamayan Bozbey’e vatandaslar ’’Özlüce seninle gurur duyuyor’’, ’’Büyük baskan’’ sloganlariyla destek verdi.

’’Seçimin kazanani isimsiz kahramanlar’’

’’Çamurlarini çignedigim, yalin ayak dolastigim, tarlalarinda su suladigim, sokaklarinda oynadigim, çocuklugumun geçtigi bu güzel topraklardan tüm ülkeme selam olsun’’ sözleriyle konusmasina baslayan Bozbey, ’’5 sene önce yarim kalan hikayemizi tamamlayarak buradan sizlere seslenmenin onur ve gururunu yasiyorum. Sevgili esim, ailem, yagmur çamur demeden aylarca çalisan ekip arkadaslarim, partimizin her bir ferdi ve ismini dahi bilmedigim gönül dostlarim; kisacasi bize inanan herkese yürekten tesekkür ediyorum. Allah sizden razi olsun. Bu seçimin kahramani sizler ve isimsiz kahramanlardir. Kazanan sizsiniz, kazanan Bursa’miz’’ ifadelerini kullandi.

’’Nilüferlilere selam olsun’’

Bozbey, 20 yil boyunca görev yaptigi Nilüfer Belediye Baskanligi dönemindeki hizmetlerini sehrin diger 16 ilçesindeki tanidiklarina anlatarak kendisini ve hizmetlerini tanittigini belirttigi ilçe sakinlerine tesekkür ederek, ’’Nilüferlilerin hepsine yürekten tesekkür ediyorum. Diger ilçeleri arayip, bizi anlatip oy istediniz. Iyi ki sizlerle birlikte 20 sene çalisip Nilüfer’i Avrupa’nin en iyi kentlerinden biri yapmisiz. Bursa’nin 16 ilçesine de Nilüfer’deki hizmetleri götürecegiz’’ dedi.

Mazbata töreni için kanuna dayali yönetmeligi beklediklerini ancak bir an önce almak istediklerini söyleyen Bozbey, mevcut Büyüksehir Belediyesi yöneticilerine seslenerek, "Mazbata teslim edilinceye kadar kamusal anlamda yapilmasi gereken ödemeleri yapabilirler. Tüm personelin bayramdan önce maaslarinin ve varsa haklarinin ödenmesini istiyorum. Bunlarin haricindeki hiçbir harcamaya imza atmamalarini istiyorum. Eger yapilirsa biz geldigimizde hesabini sormak zorunda kaliriz. Bu kente en güzel hizmetleri vermek zorundayiz ve verecegiz. Gazamiz mübarek olsun" dedi.



’’Personelimiz müsterih olsun’’

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nde çalisan 13 bin 200 personele de seslenen Bozbey, ’’Çalisan arkadaslarima mesaj gönderiyorum; hiç merak etmeyin size destek ve sahip çikacak Mustafa agabeyiniz geliyor. Sizlerle beraber çok güzel isler basaracagiz. Göreceksiniz, hep birlikte çalisarak Bursa’mizin insanlarini birlikte gülümsetecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA