Denizli'de CHP'liler Çavusoglu, Dogan Ve Ertemur'un Seçim Basarisini Kutladi

Denizli’de Cumhuriyet Halk Partili (CHP) binlerce vatandas, kent meydaninda büyüksehir ve iki merkez ilçede belediye baskan adayi olan Bülent Nuri Çavusoglu, Seniz Dogan ve Ali Riza Ertemur’un seçim basarisini coskuyla kutladi.

Denizli'de CHP'liler Çavusoglu, Dogan Ve Ertemur'un Seçim Basarisini Kutladi


2024 Mahalli Idareler Seçimleri saat 17.00 itibariyle sona ererek sayim islemleri basladi.

Denizli’de sandiklarin açilmasiyla gelen ilk verilerle CHP’li binlerce vatandas 15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydaninda bir araya geldi. Kesin olmayan sonuçlara göre Denizli Büyüksehir Belediye Baskanligini CHP adayi Bülent Nuri Çavusoglu, Pamukkale Belediye Baskanligini Ali Riza Ertemur ve Merkezefendi Belediye Baskanligini mevcut baskan Seniz Dogan kazandi. Yogun kalabalik akin ettigi kent meydaninda seçim zaferini coskuyla kutladi. CHP Il Baskani Ali Osman Horzum’un "Seçimi kazanirsak kendime bu meydanda zeybek oynama sözüm vardi" demesi üzerine CHP yönetimi sahnede zeybek oynadi, binlerce vatandasta ritim tuttu.

“Merkezefendi ile baslayan degisim pek çok ilçeyi bize kazandirdi”

2019 seçimlerinden itibaren Merkezefendili vatandaslarin kendisine destek oldugunu ifade eden Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “2019 birlikte bu yola çikmistik. Her zaman benim yanimda oldunuz. Biz hiç kimseyi ayirt etmeksizin herkesi kucaklayarak, sosyal demokrat belediyecilik anlayisini Merkezefendi de yeniden tesis ettik. Degisim, dönüsüm hep birlikte oldu. Sizler bize inandiniz. Attiklari iftiraya çamura ragmen yanimizda oldunuz. Merkezefendi ile baslayan degisim pek çok ilçeyi bize kazandir. Denizli rantçi belediyecilik degil, halkçi belediyecilik kazandi. Daha yapacak güzel islerimiz var. Söz veriyorum her zaman halktan yana olacagim” dedi.



“Pamukkale’yi birlikte yönetecegiz”

Simdiye kadar olan seçim sonuçlarinda üzüldüklerini ama bu kez sevinenin kendileri oldugunu vurgulayan Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur, “Bugün bir tarih yazdiniz. Bugün birilerin alnini yere getirdiniz. O kadar büyüksünüz, güçlüsünüz ki hiç kimse sizin karsinizda duramaz. Hepinize sonsuz tesekkürler. “Hayallerimiz var, yapamayacaklarini yapacagiz” dedik. Bu daha baslangiç. Göreceksiniz daha ne tarihler yazacagiz. Seçim sonuçlarini her aldigimizda üzülmüstük. Ama bugün Karsiyaka, Aktepe, Fatih, Gökpinar, Mehmetçik, Atalar mahallelerine selam olsun. Birlikte basardik, birlikte yönetecegiz. Pamukkale’ye bir sözümüz vardi. O sözü gerçeklestirmek için birlikte yönetecegiz” ifadelerini kullandi.

“Denizli deyince herkesin aklima üreten, çalisan ve büyüyen bir Denizli gelecek”

Denizli ittifakinin mimarlari oldugunu ifade eden Denizli Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bülent Nuri Çavusoglu, bir kissadan örnek vererek; “Dediler ki ’Bu yolculuk çok zor. Bu yolculugun sonunda baskan sen bir yere varamazsin. Karinca yola çikmis gidiyor. Nereye gidiyorsun diye sormuslar. Hacca gidiyorum demis. “Sende bu ayak, sende bu hizla bu hacca varamazsin demisler. Karinca onlara dönerek, Ben bir davaya inandim. Sonunda ölüm olsa da ben o yolu yürürüm’ demis. Biz bu yolculuga çiktigimizda sizlerin sevgisi, kardesligiyle bu yolu bitirecegime inaniyordum. Bizler artik Denizli ittifakinin mimariyiz. Bu alanda IYI Partili, CHP’li, MHP’li, AK Partili, Saadet Partili, Gelecek Partili dostlarim var. Bugün bu alanda bütün Denizli’nin yigit insanlari var. Bunda sonra Denizli deyince herkesin aklima üreten, çalisan ve büyüyen bir Denizli gelecek. Simdi yapacak çok isimiz var. Biz bir söz verdik. Alnin teriyle çalisan hiç kimsenin ekmegiyle oynamayacagiz. Yeter ki içerisinde yetimin hakki olmasin. Yeniden baslayan Denizli yolculugumuzda bizimle oldugunuz için hepinize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA