CHP'li Çavusoglu Açiklamasi 'Halka Hizmetkarligi En Iyi Sekilde Yapacagiz'

DENIZLI – Denizli’de 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarina göre seçimi önde tamamlayan CHP Denizli Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bülent Nuri Çavusoglu, “Artik bundan sonra halka hizmetkar olma zamani bizde. O hizmetkarligi en iyi sekilde yapacagiz” dedi.

CHP'li Çavusoglu Açiklamasi 'Halka Hizmetkarligi En Iyi Sekilde Yapacagiz'


Denizli’de 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlari belli oldu. Bu sonuçlara göre seçim yarisini önde tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bülent Nuri Çavusoglu, seçim sonuçlarini degerlendirdi.

Net olmayan sonuçlara göre seçimi önde kazandiklarini belirten Çavusoglu, 15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydani’nda yapilan kutlamada vatandaslara seslendi. Kutlamalar sonrasi Ihlas Haber Ajansi’na röportaj veren Çavusoglu, “En son biraktigimizda iyi gidiyordu. Sonuçlar net olarak nasil oldu bakacagiz. Ama artik Denizli’de insanlar keyifli ve birlikte oldugu güzel bir Denizli insa edecegiz. Özlem büyük, Genel Baskanimizla çikmis oldugumuz bu yolculukta degisim Denizli’de birçok seyi degistirdi. Türkiye’de birçok seyi degistirdi. Artik bundan sonra halka hizmetkar olma zamani bizde. O hizmetkarligi en iyi sekilde yapacagiz. Denizli halkinin bir özlemi vardi. Beraber ve ortak yönetilen, derman belediyeciligin oldugu bir Denizli arzusu vardi. Bugün o arzunun gerçeklesmesiyle nedeniyle uzun zaman sonra Denizli meydani bu kadar bir kalabalik gördü” seklinde konustu.

Kaynak: İHA