Baskan Sezer Açiklamasi 'Kocaeli'deki En Yüksek Oylardan Birini Alacagimizi Söylemistik Ve Aldik'

Kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen Gölcük Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Gölcük Belediye Baskan Adayi Ali Yildirim Sezer, "Kocaeli’deki en yüksek oylardan birini alacagimizi söylemistik ve aldik. Bunun için de sizlere ayrica tesekkür ediyorum. Ilçemizin hizmetkari olmaya devam edecegiz" dedi.

Baskan Sezer Açiklamasi 'Kocaeli'deki En Yüksek Oylardan Birini Alacagimizi Söylemistik Ve Aldik'
Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, resmi olmayan sonuçlara göre yeniden belediye baskani seçildi. Baskan Sezer, 31 Mart 2019 seçimlerinin ardindan ikinci zaferini binlerce vatandaslarla birlikte Gölcük Anitpark’ta coskuyla kutladi.

Her zaman vatandaslarin içinde ve ulasilabilir olduklarinin altini çizen Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, "Sehri imar etmekten çok, vatandasin gönlünde olmak önemlidir. Daha önemlisini biliyor musunuz? O gönüle girdikten sonra o gönülde kalmaya devam etmek. Bu aksam da o gönüllerin içerisinde gönüllerde kalmaya devam ettigimizi sizler gösterdiniz. Iyi ki varsiniz. Bundan sonraki süreçte 5 yillik süreçte seçildik. Sükürler olsun ki yeniden Gölcük’ün hizmetkariyiz. Bundan önce oldugu gibi yarindan itibaren hangi siyasi görüsten olursa olsun, hangi düsünceye sahip olursa olsun, yine Gölcük’ün hizmetkari olmaya devam edecegiz. Bunu yaparken de her zaman yaptigimiz sekilde; hukuka, ahlaka ve hepsinden önemlisi de yeni büyük Türkiye’yi insa edecek olan Cumhur Ittifaki’nin ruhuna uygun olarak hareket edecegiz" dedi.

Vatandaslarin kendisine olan teveccühünün devam ettigini görmenin mutlulugunu yasadigini dile getiren Sezer, "Kocaeli’deki en yüksek oylardan birini alacagimizi söylemistik ve aldik. Bunun için de sizlere ayrica tesekkür ediyorum. Ilçemizin hizmetkari olmaya devam edecegiz. Ben bu süre zarfinda yanimizda yer alan, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen, oy veren ya da vermeyen tüm hemsehrilerime tesekkür ediyorum. Ama özellikle bu alani dolduran ve bu süreçte destegini esirgemeyen Cumhur Ittifakimizin tüm paydaslarina hepsini ayri ayri tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA