Baskan Çerçioglu Açiklamasi 'Bu Seçimin Tek Kazanini Aydin Oldu'

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu yerel seçim sonuçlarini degerlendirerek, "Bu seçimin bir tek kazanani var o da Aydin" dedi.

Baskan Çerçioglu Açiklamasi 'Bu Seçimin Tek Kazanini Aydin Oldu'


Aydin’da 344 bin 3 oy alan Özlem Çerçioglu yeniden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani olarak seçildi. Seçimlerin ardindan açiklamalarda bulunan Baskan Çerçioglu, "Aydin halkina çok tesekkür ediyorum. Il baskanimiz, ilçe baskanlarimiz, kadin kollarimiz, gençlik kollarimiz, kisacasi tüm örgütümüz çok iyi çalistilar. Adaylarimiz ve bizler hepimiz el birligi ile çok düzenli ve planli çalistik. Çalismalarimizin hepsi çok uzun zaman önceden hazirlandi. Kisa bir süre içerisinde hazirlik olmadi. Malumunuz bu konuda çok da tecrübeliyiz. Onun için Aydin halki da sag olsunlar bize büyük bir destek verdi. Kazandigimiz ilçelerdeki belediye baskanlarimizi gösterdikleri üstün performanslarindan dolayi tebrik ediyorum. Omuzlarimizdaki büyük yükün ve sorumlulugumuzun farkindayiz. Genci, yasli, çocugu, kadini, çiftçisi hepsine ayri ayri hizmet etmeye devam edecegiz. Bu seçimin kaybedeni yok. Bir tek kazanini var o da Aydin" dedi.



"Bes yil sonraki seçimler için çalismaya simdiden basladik"

Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçimlere her zaman hazirlikli olduklarini ve çalismalara uzun zaman önce basladiklarini ifade eden Baskan Çerçioglu, "Tüm Türkiye’de yasayan vatandaslarimiza partimize gösterdikleri teveccühlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Çok hazirlikliydik ve çok çalistik. Tabi ki bu dönemde ekonomik sikintilar da mevcut. Vatandaslarimiz sari kart gösterdi. Vatandaslarimiz bir degisiklik istedi, bir memnuniyetsizlik varmis ki sonuç böyle oldu. Türkiye’de 11 büyüksehir belediye baskani gerçekten çok basarili islere islere imza attik. Türkiye’de yasayan vatandaslarimiz da sosyal belediyeciligin nasil yapilacagini görmüs oldular. Tabi ki biz de 11 büyüksehir belediye baskani diger belediyeler gibi alt yapi ve üst yapi çalismalarimiz da mevcut. Ama biz özellikle Türkiye’nin kanayan bir yarasi olan tarim konusu üzerinde çok ciddi çalismalar yaptik. Gençlerimiz ve kadinlarimiz üzerinde yaptigimiz çalismalar Türkiye’de çok ciddi bir memnuniyet olusturdu. Onun için de vatandaslarin tercihi Cumhuriyet Halk Partisi’nden yana oldu. Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi’nin büyük kismi da artik CHP’de. Aydin halkina çok tesekkür ediyorum, bir kere daha minnet duygularimi ifade etmek istiyorum. 5 yil sonraki seçimler için simdiden çalismaya basladik" diye konustu.

Kaynak: İHA