Arnavutköy'de Muhtarlik Seçimi Nedeniyle Çikan Çatismanin Güvenlik Kamerasi Görüntüleri Ortaya Çikti

Arnavutköy’de muhtarlik seçimi nedeniyle tartisan 2 muhtar adayindan biri digerini biçaklamis, ardindan olaylarin büyümesi sonucu çikan çatismada 1 kisi hayatini kaybetmis, 1 kisi de agir yaralanmisti. Çatisma anlarina ait güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Arnavutköy'de Muhtarlik Seçimi Nedeniyle Çikan Çatismanin Güvenlik Kamerasi Görüntüleri Ortaya Çikti
Iddiaya göre, Arnavutköy’de dün muhtarlik yarisinda birbirine rakip olan mevcut muhtar Ahmet Güleryüz ile akrabasi olan ve bu seçimde muhtarligi kazanan Sabri Güleryüz yolda karsilasmis, seçimi kaybeden mevcut muhtar adayi Ahmet Güleryüz ile akrabasi Sabri Güleryüz arasinda tartisma çikmisti. Büyüyerek devam eden tartismada Sabri Güleryüz, Ahmet Güleryüz’ü biçaklamis, Ahmet Güleryüz hastaneye kaldirilmisti. Olayi ögrenen yakinlari saat 01.00 siralarinda sokak ortasinda tartismaya baslamis, olaylar büyümüs ve taraflar arsinda çatisma çikmisti.

Silah seslerinin dakikalarca susmadigi mahallede vatandaslar da korku dolu anlar yasamis, çikan çatismada Mahmut Dizman (32) ve olay sirasinda yoldan geçtigi öne sürülen Mustafa Arslan (32) silahla vurulmustu. O dehset anlarinin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Çatisma anlarinin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti

Güvenlik kamerasinda silahli çatisma devam ettigi esnada isabet eden mermilerle bir kisinin yere yigildigi görüldü.

Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Mustafa Arslan hayatini kaybetti. Olayla ilgili incelemeler sürerken, süpheli Yakup Güleryüz, Sakir Güleryüz ve Sabri Güleryüz gözaltina alindi.
Kaynak: İHA