AK Partili Çetinkaya Açiklamasi 'Saha Ve Eser Belediyeciligi Kazandiracagiz'

Kesin olmayan sonuçlara gören AK Parti’den Türkiye’nin en genç il belediye baskan adayi olan 36 yasindaki Özkan Çetinkaya, vatandaslara tesekkür ederek saha ve eser belediyeciligi kente kazandiracaklarini belirtti.

AK Partili Çetinkaya Açiklamasi 'Saha Ve Eser Belediyeciligi Kazandiracagiz'
AK Parti Karabük Belediye Baskani Adayi Özkan Çetinkaya, kesin olmayan seçim sonuçlarina göre belediye baskani oldu. Türkiye’nin en genç il belediye baskani olacak olan Çetinkaya, Il Baskanligi önünde kendisini coskuyla karsilayan kalabaliga konusma yapti.

Çetinkaya konusmasinda "Bu aziz sehre, emegin baskentine hizmet etme, kalkindirma imkanini bize layik gördügünüz için sizlere tesekkür ediyorum. Allah’a hamd ediyorum. Partili, partisiz 120 bin Karabüklünün hizmetkari olacagiz" dedi.

"Bugün kutlu bir hizmet yolculugunun basini hep beraber çektik" diyen Çetinkaya, "Sehrimize hizmet etmis belediye baskanlarimiz var. Hepsini saygi, sevgi ve muhabbetle selamliyorum Allah hepsinden razi olsun. Bizler ikilik adami degiliz. Ikilik de bereket yoktur" ifadelerini kullandi.

Karabük’te birlik ve beraberligi tesis edeceklerini kaydeden Çetinkaya, "Esit sekilde hizmet edecegiz. Bugün bize güvenip sehrin emin görevini bize teslim edenlere 5 yil her dakikasi dolu dolu hizmet yolunu insa edecegiz. Bizler Türkiye’nin en genç belediye baskani olacagiz ama biz ne olacagiz en çok hizmet eden en çok proje ve hizmet üreten, en çok da Karabüklünün kalbine dokunan belediye baskani olacagiz. Saha ve eser belediyeciligi kazandiracagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA