Sincanli Kadinlar '8 Mart Dünya Kadinlar Günü'Nü Kutladi

Ankara’nin Sincan Belediyesi ‘Kadin Kadina Aile Sohbetleri’nde gerçeklesen programda “8 Mart Dünya Kadinlar Günü” coskuyla kutlandi.

Sincanli Kadinlar '8 Mart Dünya Kadinlar Günü'Nü Kutladi
Kadin kadina aile sohbetleri kapsaminda her ay birbirinden degerli konuklari agirlayan Sincan Belediyesi, bu ay programini 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nde gerçeklestirdi. Sincanli kadinlarin, farkli konuklar ve konularla hem bilinçlendigi hem de sosyallestigi Kadin Kadina Aile Sohbetlerinde hanimlar bu kez de Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvari ögrencilerinin verdigi konserle doyasiya eglendi.

Program öncesi Sincan Belediye Baskani Murat Ercan ve esi Emine Ercan, konuklari selamlayarak, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutladi. Tek tek masalari gezen Baskan Ercan ve esi Emine Ercan kadinlara çiçek takdim etti.

“Önümüzdeki 5 yil kadinlarimizin yili olacak”

Programin açilis konusmasini yapan Ercan, bir sehrin daha güzel ve yasanir hale gelmesinde en büyük katkinin kadinlara ait oldugunu belirterek, “Kadinin elinin degdigi yer güzellesir. Kadinlar olmadan hiçbir sey düzenli, planli gitmez. O yüzden sizler bizim basimizin tacisiniz, sizler Sincan’in güzelligisiniz. Bu önümüzdeki bes yil kadinlarimizin yili olacak. Gelecek projelerimizde kadinlara yönelik spor salonlarimizin sayisini artiracak, pilates ve fitness salonlari açacagiz insallah. Bu zamana kadar kadin istihdami için çok çalistik, çalismaya büyük bir gayretle devam edecegiz. Kadinlar gününüz kutlu olsun. Allah ailenizle, çocuklarinizla sevgi dolu, saglikli gelecekler nasip etsin insallah” dedi.

Murat Ercan’in esi Emine Ercan ise burada yapigi konusmada, “Aile ve toplum yapisinin temel diregi kadinlarimizdir. Tarih boyunca kadinlarimiz önemli roller üstlenmistir. Bugün de Sincan’da girisimci kadinlarimizin hikayelerinin bazilarini dinleyecegiz, onlar elinin emegini, gözünün nuruyla birlestiren kadinlarimiz. Basarilarindan dolayi hepsini tebrik ediyorum. Türkiye yüzyili kadinlarin yüzyili olacak diyen sayin Cumhurbaskanimiza ve kadinlarimiza her daim destek olan Sincan Belediye Baskanimiz Murat Ercan’ a da sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan girisimci kadinlara Sincan Belediye Baskani Murat Ercan ve esi Emine Ercan tarafindan hediyeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA