Sariyer'de Kontrolden Çikan Beton Mikseri Karsi Seride Geçip Kamyonete Çarpti Açiklamasi 1 Agir Yarali

Sariyer Maslak Ayazaga Caddesi’nde kontrolden çikan beton mikseri, ters dönerek karsi seritte ilerleyen kamyonete çarpti. Çarpmanin etkisiyle kamyonet bahçe duvari ve beton mikseri arasinda kalirken kamyonet sürücüsü bulundugu yerde sikisti. Kamyonet sürücüsü itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalismasi sonrasi çikarilarak hastaneye kaldirildi.

Sariyer'de Kontrolden Çikan Beton Mikseri Karsi Seride Geçip Kamyonete Çarpti Açiklamasi 1 Agir Yarali
Kaza, saat 06.00 siralarinda Sariyer Huzur Mahallesi Maslak Ayazaga Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 34 FZK 467 plakali beton mikseri, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücünün kontrolünden çikip refüjü asarak karsi seritte seyir halinde olan 34 AE 1210 plakali kamyonete çarpti. Kamyonet, tersi yönde dönen beton mikseri ve bahçe duvari arasinda kalirken kamyonet sürücüsü ise bulundugu yerde sikisti.

Kamyonet soförü aci içinde dakikalarca sikistigi yerden kurtarilmayi bekledi

Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri caddede güvenlik önlemi alirken saglik ekipleri kamyonette sikisan sürücüye ilk müdahaleyi yapti. Kamyonette sikisan sürücü, itfaiye ekiplerinin yaklasik 1 saatlik çalismasinin ardindan kurtarilarak sedye ile ambulansa alindi. Ismi ögrenilemeyen kamyonet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldirildi. Beton mikseri sürücüsü ise kazada yara almazken ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazada, beton mikseri ve kamyonette hasar meydana geldi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA