Izmir'de Eglence Mekanina Silahli Saldirida Canlarini Zor Kurtardilar

Izmir’in Konak ilçesinde, motosikletli süphelilerce eglence mekanina düzenlenen silahli saldiri ve yakinindaki is yerinde bulunan müsterilerin yasadigi panik anlari güvenlik kamerasina yansidi. Korku dolu anlarin yasandigi olayda yaralanan olmazken, is yerine 4 kursun isabet etti.

Izmir'de Eglence Mekanina Silahli Saldirida Canlarini Zor Kurtardilar
Olay, dün saat 03.00 siralarinda Alsancak Semti Gazi Kadinlar Sokagi’nda meydana geldi. Sokaktaki bir eglence mekanina motosikletli yüzü kapali ve kaskli 2 süpheli tarafindan silahli saldiri düzenlendi.

Bu esnada is yerinin bitisiginde yer alan bir diger eglence mekani önündeki müsteriler panikle kaçisirken, süpheliler ise hizla olay yerinden uzaklasti.

Saldiri ve panik ani kamerada

Yasanan saldiri ve korku dolu anlar bitisikteki is yerine ait güvenlik kamerasina yansidi. Görüntüde; motosiklet sürücüsünün hizla eglence mekaninin bulundugu sokaktan ilerledigi esnada, arkada oturan sahsin is yerine tabancayla ates ettigi ve bu esnada bitisikteki eglence mekaninin önünde bulunan müsterilerin panikle kaçistigi yer aliyor.

4 mermi isabet etti

Olay yerine gelen polis ekiplerince yapilan çalismalarda is yerinin duvar ve giris kapisi camina 4 mermi isabet ettigi belirlenirken, korku dolu saldirida çevredeki insanlardan yaralanan olmadigi tespit edildi. Kaçan saldirganlardan birisinin F.M. isimli sahis oldugu degerlendirilen olayla ilgili, süphelileri yakalamak için polis ekiplerince genis çapli arastirma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA